Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΝΕΟ CD TOY ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ & ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 2/4

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 κυκλοφορεί από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος το νέο cd του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα σε ερμηνείες του ταλαντούχου νεαρού τραγουδιστή Θάνου Ολύμπιου.
Το άλμπουμ με τίτλο ‘’Διάφανος Σταυρός’’ περιέχει 10 καινούρια τραγούδια όπου την καλλιτεχνική επιμέλεια, τα παιξίματα πιάνου καθώς και τις περισσότερες ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε o Μίμης Πλέσσας.

Στον δίσκο συμμετέχουν με δύο υπέροχα ντουέτο οι δημοφιλείς σπουδαίες τραγουδίστριες της νέα γενιάς Δέσποινα Ολυμπίου και Ραλλία Χρηστίδου. Όσο για τους στιχουργούς που υπογράφουν τους στίχους πρόκειται για τον κορυφαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, την Λουκίλα Καρρέρ, τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, την Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, τον Σταύρο Σταύρου και τον Κώστα Παπαπέτρου.

Το ύφος των περισσότερων τραγουδιών είναι μελωδικές ποιοτικές μπαλάντες άλλες με σύγχρονες και άλλες με διαχρονικές κλασικές ενορχηστρώσεις. Βέβαια υπάρχουν και άλλα τραγούδια που έχουν ύφος Παριζιάνικου jazz, άλλα με ρυθμό Twist και στοιχεία Rock en Roll, άλλα με στοιχεία Ισπανικής επιρροής καθώς και ένα ελαφρολαϊκό Ελληνικό χασάπικο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ