Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Να γιατί η Μπελούτσι είναι το πιο σαγηνευτικό θηλυκό του πλανήτη (εικόνες)

Η Μόνικα Μπελούτσι ίσως είναι η μόνη γυναίκα των δεκαετιών του 1990 και του 2000 που κατάφερε να γίνει σύμβολο. Αρχικά, σύμβολο απόλυτης γυναικείας ομορφιάς, ως η Σοφία Λόρεν της σημερινής γενιάς, ως ο ζωντανός πίνακας του Καραβάζτιο (με ένα D&G φόρεμα), ως το πιο σαγηνευτικό θυληκό και το απόλυτο sex symbol.
Η γυναίκα που -όπως πολλοί έχουν πει- είναι η μόνη που θα μπορούσε να κάνει μια πετσέτα με την οποία είναι τυλιγμένη να μοιάζει με ρούχο υψηλής ραπτικής, γεννήθηκε το 1964 στην Ούμπρια και η πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, αρχικά, ξεκίνησε το 1988, όταν και μετακόμισε στο Μιλάνο και υπέγραψε με την Elite. 
Από το 1996 έως το 2006 βίωσε την καλύτερη περιόδο της ζωής της, γνώρισε τον Βενσάν Κασέλ, τον οποίο και παντρεύτηκε το 1999, πρωταγωνίστησαν μαζί το 2002 στο «Μη αναστρέψιμος», απέκτησαν δύο κόρες και έγιναν το πιο σέξι ζευγάρι του πλανήτη (μέχρι που χώρισαν).
Επαγγελματικά, η τεράστια επιτυχία για τη Μόνικα Μπελούτσι ήρθε μέσω του ιταλικού σινεμά το 2000, όταν ο σκηνοθέτης Τζουζέπε Τορνατόρε είδε στην Ιταλίδα καλλονή την τέλεια «Μαλένα». Ο ανδρικός πληθυσμός βλέποντάς την να ενσαρκώνει μια ερωτική και χυμώδη Σισιλιάνα σε ένα χωριό του νησιού κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου παραληρεί και την τοποθετεί στο πάνθεον των πιο σέξι γυναικών στον πλανήτη. Ωστόσο, η καταξίωσή της στην υποκριτική θα έρθει με το αντιφατικό φιλμ «Irréversible» («Μη αναστρέψιμος»), στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Βενσάν Κασέλ και υποδύεται μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα βιασμού και ο σύντροφός της κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον βιαστή της.
Πρόσφατα έζησε μια ακόμη αδιαμφισβήτητα σημαντική στιγμή: Κατάφερε πέρυσι, στα 51 της, να γίνει το μεγαλύτερο, ηλικιακά, κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (στο Spectre με τον Ντάνιελ Κρεγκ)...
Η καλύτερη δεκαετία της Μπελούτσι μέσα από φωτογραφίες:
1995 -H γέννηση του απόλυτου sex symbol
1995 
1999
1999 -Slip dress, η τελευταία λέξη της μόδας σήμερα, φορεμένη από την «θεά» Μόνικα Μπελούτσι 17 χρόνια πριν
2000 -Μπορεί σήμερα η Κιμ Καρντάσιαν να θεωρείται η βασίλισσα του κορσέ, δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, τη γυναίκα που τον πρωτολάνσαρε... 
2000 -Ποτέ ένα κοστούμι δεν έδειχνε καλύτερο... 
2000 Ενα sex symbol  δεν θα μπορούσε να υποδεχθεί τη νέα χιλιετία διαφορετικά... 
2000
2001 Φωτιά στα κόκκινα
2003 Μια «θεά» στα λεοπάρ
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις μέχρι πρόσφατα αδημοσίευτες εικόνες της μεγάλης σταρ. Κυκλοφόρησαν πριν μερικούς μήνες, έκαναν το γύρο του κόσμου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ