Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Οι Σκιτσογράφοι στη Νάουσα (φωτογραφίες)

Στη βροχερή ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ Νάουσα « ΟΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ» της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, δεν κρατούσανε ομπρέλες, κρατούσανε τα μολύβια τους και σκιτσάρανε το …κέφι!!!

Με πολύ κέφι και πολύ διάθεση, ξεχύθηκαν την Κυριακή της Αποκριάς «ΟΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ» της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας για να διασκεδάσουν και να παρελάσουν στους δρόμους της Νάουσας. Η συνεχιζόμενη βροχή όμως ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν τα σχέδια και να πραγματοποιήσουν την παρέλαση σε έναν κλειστό χώρο στην Νάουσα. Ένα ξέφρενο γλέντι, πολύς χορός και «ΟΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ» δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να σκιτσάρουν στις μελωδίες του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκίτσου, με μαέστρο τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη, κρατώντας τα μολύβια τους και όχι τις ομπρέλες, σκιτσάρανε το κέφι και την καλή διάθεση.

Το τμήμα σκίτσου λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας και είναι η πρώτη τους δράση. Τους επόμενους μήνες θα παρουσιάσουνε την πρώτη εφημερίδα σκίτσου και φυσικά μέσα στο καλοκαίρι την πρώτη τους έκθεση με σκίτσα στην Ποντιακή διάλεκτο και ασκήσεις που πραγματοποίησαν όλο αυτό τον καιρό.

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα σκίτσου αλλά και τις δράσεις της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας Τηλ. 2332029650, Φαξ 2332022577info@elpn.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ