Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ακόμη ένα ντου σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά στη Βέροια

Καταφύγιο στην κλούβα των ΜΑΤ βρήκε ο βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουνίδης που ήρθε αντιμέτωπος με αγανακτισμένους κατοίκους της Βέροιας που διαμαρτύρονταν για τους πρόσφυγες που έφτασαν από την Ειδομένη.

Ολα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά την έλευση του πρώτου λεωφορείου με τους Σύρους πρόσφυγες στο Στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου». Τότε, εξαγριωμένοι πολίτες όρμηξαν λεκτικά εναντίον του Γιώργου Ουρσουζίδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν από νωρίς στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι της Αγ. Βαρβάρας, όμως μόλις το λεωφορείο με τους πρώτους πρόσφυγες πέρασε τις πύλες του στρατοπέδου, κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν προς το μέρος του.

Ο βουλευτής βγήκε αρχικά για να τους μιλήσει αλλά λίγο πιο θερμόαιμοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο ίδιος, εμφανώς ξαφνιασμένος, βρήκε αμέσως καταφύγιο πίσω στην κλούβα. Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να εξομαλύνουν την κατάσταση, κάποιος πέταξε μια γουρουνοκεφαλή στην κλούβα, δημιουργώντας εκ νέου μια μικρή αναστάτωση.

Πηγή: veriotis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ