Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η 29η ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

«Δεν έχουμε στο Πήλιο μύγα»
«Δεν έχουμε στο Πήλιο μύγα», έχουμε όμως μεγάλη επιτυχία στο θεατρικό σανίδι! Το Σάββατο 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 29η Πηλιορείτικη βραδιά, μια παράσταση που δημιούργησαν και ερμήνευσαν τα εθελοντικά στελέχη της ΧΑΝ και της κατασκήνωσης του Πηλίου. Η παράσταση ήταν και φέτος ένα ανεπανάληπτο δείγμα της παράδοσης, αυτής της «Πηλιορείτικης» ψυχαγωγίας, που διαχρονικά ξεχωρίζει και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη από Πήλιο. Τραγούδια, χορός και έντονη σάτιρα. Κέφι και υποκριτική ενθουσίασαν τους εκατοντάδες νέους και παλιούς κατασκηνωτές αλλά και τους φίλους της ΧΑΝ που κατέκλυσαν στο θέατρο Ράδιο Σίτυ το βράδυ του Σαββάτου.

Αποκορύφωμα, το μεγάλο φινάλε, όταν η συγκίνηση έφτασε στα ύψη: Ο ύμνος μας ας ακουστεί στα πέρατα της γης…

Η ευχή έγινε πραγματικότητα. Θίασος και θεατές έγιναν ένα, μια αγκαλιά, με το ίδιο πάθος, την ίδια συγκίνηση, την ίδια λαχτάρα. Για άλλη μια φορά αναρωτηθήκαμε όλοι μας, τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι; Τι είναι αυτό που συμβαίνει εκεί στο Πήλιο;

Είναι η μαγεία της κατασκήνωσης που πρέπει να ζήσεις κι αυτό το καλοκαίρι, είναι ο Αϊ Γιάννης, η ΧΑΝ, είναι οι φιλίες κι όλα αυτά που μας ενώνουν για μια ζωή σε ένα διαρκές πηλιορείτικο ραντεβού.

Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα στελέχη, σε όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης παράστασης. Ραντεβού τώρα πια στον Αϊ Γιάννη. Οι νεότεροι σε μια από τις κατασκηνωτικές περιόδους. Και οι λιγότερο νέοι στην περίοδο Παλαιών Κατασκηνωτών και Φίλων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ