Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Δώστα όλα παππούλη! (βίντεο)

Υπάλληλοι της Bertel O. Steen, μιας εκ των μεγαλύτερων εισαγωγικών εταιρειών αυτοκινήτων στη Νορβηγία, καλούνται από έναν ηλικιωμένο κύριο (σ.σ. Petter Solberg) που έχει ακινητοποιήσει πάνω σε ένα πεζοδρόμιο την προσωπική του Mercedes AMG C63 S.

Υπάρχει πρόβλημα, τους λέει, με το πίσω μέρος της Mercedes, το οποίο χαρακτηρίζει ασταθές και αναξιόπιστο. Επιπλέον, ακούγεται ένας περίεργος ήχος που δεν γνωρίζει από που προέρχεται.

Το πεδίο δράσης μεταφέρεται στη συνέχεια σε ένα κοντινό πάρκινγκ όπου ξαφνικά ο παμπόνηρος παππούς, αφού απενεργοποιεί το ESP, αρχίζει και να κάνει... ταρζανιές με την πανίσχυρη Mercedes προκαλώντας την έκπληξη αλλά και το φόβο των ανυποψίαστων συνεπιβατών του.

Κάποια στιγμή δέχεται και την παρατήρηση ενός περαστικού που βρίσκεται εκεί και παρακολουθεί φοβισμένος τα όσα συμβαίνουν. Ο παππούλης, όμως, αγέρωχος συνεχίζει το... έργο του χωρίς να… ιδρώσει το αυτί του. Δε διστάζει, μάλιστα, να του ζητήσει και το λόγο για την παρατήρηση που του έκανε.

Όλα αυτά και άλλα πολλά στη φάρσα που έστησε ο 41χρονος Νορβηγός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC αλλά και του RallyCross, Petter Solberg σε υπαλλήλους της Bertel O. Steen και την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω video...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ