Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Νέες διαστάσεις στο θέμα των Γερμανών συμβούλων του Μαξίμου -Η αποκάλυψη που έκανε ο Γεωργιάδης

Το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να διέψευσε το Σάββατο το δημοσίευμα των «Νέων» για πρόσληψη Γερμανών συμβούλων από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά σήμερα το ζήτημα πήρε νέα τροπή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega, η εταιρεία υποστηρίζει πως είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιάννη Δραγασάκη.

«Εγώ θα ανεβάσω τώρα στο Twitter μου, ότι από το site της εταιρείας ήταν αναρτημένη από το Μάιο του 2015 όλη η αναφορά του 2015, πως ήρθε στην Ελλάδα, πως συνάντησε τον κ. Δραγασάκη, πότε υπέγραψε ο κ. Δραγασάκης τη σύμβαση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Για να μην τους πουν οι ψηφοφόροι τους ότι ναι μας κοροϊδεύατε και μας πουλάγατε αντιγερμανισμό την ίδια στιγμή που είχατε υπογράψει σύμβαση με την εταιρεία των Γερμανών, κάθεται και λέει η κ. Γεροβασίλη ότι δεν υπάρχει σύμβαση», πρόσθεσε.



Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γερμανικού περιοδικού από τις 21 Μαΐου του 2015, το οποίο ανέβασε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, ο τίτλος είναι «Γερμανοί σύμβουλοι θα βοηθήσουν την Ελλάδα», αναφέρεται ότι:

«Οι άνθρωποι από το Μόναχο βασίζονταν μέχρι τώρα σε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας (προσύμφωνο) που υπέγραψε στις 21 Απριλίου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. Για την Goetz πρόκειται για ένα μεγάλο συμβόλαιο. Ένα σχέδιο συμφωνίας προβλέπει ότι οι Γερμανοί θα συμβουλεύσουν την Ελλάδα και για ένα "New Deal" ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων μεγάλης κλίμακας για την ελληνική Οικονομία. Προϋπόθεση ωστόσο, είναι να πληρωθεί η Ελλάδα την τελευταία δόση του δανείου».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των «Νέων», ο Αλέξης Τσίπρας είχε προσλάβει τη γερμανική εταιρεία συμβούλων, η οποία έκανε πρόταση για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που όμως δεν έφτασε ποτέ στο υπουργικό συμβούλιο.

Η κυβέρνηση το διέψευσε, αναφέροντας ότι ποτέ δεν προσέλαβε την εταιρεία, η οποία πρότεινε συνεργασία αλλά απορρίφθηκε γιατί οι προτάσεις της κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ