Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Χρήστος Ιακώβου: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον Πύρρο Δήμα και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1992 (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» παραχώρησε ο Χρήστος Ιακώβου. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, το 1992, όπου ο Πύρρος Δήμας,
ξέχασε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μέσα σε ένα ταξί.

«Σιγά-σιγά ήρθαν τα μετάλλια. Πρώτα ήρθαν τα παγκόσμια, μετά τα ευρωπαϊκά, μετά πάλι παγκόσμια και το 1992 με τον Πύρρο ήρθε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης που εκεί μπορώ να σας πω πως ένιωσα κάτι άλλο. Μετά χαρά μεγάλη, εξαφανίστηκε ο Πύρρος, πήρε το μετάλλιο κι έφυγε, ξενύχτησε δυο-τρεις μέρες, αυτά που κάνουν όλοι οι αθλητές μετά από αγώνες. Θα σου πω μια ιστορία μικρή και ωραία. Ο Πύρρος, όταν πήρε το πρώτο χρυσό μετάλλιο, πήρε ένα ταξί να πάει να βρει κάποιους φίλους του και ξέχασε το μετάλλιο μέσα στο ταξί. Το ολυμπιακό μετάλλιο, που είχαμε να πάρουμε 80 χρόνια, το ξέχασε μέσα στο ταξί. Μας ειδοποιεί “έχασα το μετάλλιο”, εμείς τρελαθήκαμε, ήμασταν σε μια ταβέρνα και πίναμε κρασάκι και λέμε “θα το βρει κάποιος και θα το κλέψει. Πάει το ολυμπιακό μετάλλιο”. Αλλά το βρήκε ο ταξιτζής και το πήγε στην αστυνομία και μας ειδοποίησε μετά ο Πύρρος ότι βρέθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ