Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Εκαναν όργια σε αστυνομικό τμήμα, όταν συνάδελφοί τους έψαχναν τρομοκράτες!

Απίστευτες καταγγελίες φιλοξενούν βέλγικες εφημερίδες: Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, 8 στρατιωτικοί και δύο γυναίκες αστυνομικοί έκαναν όργιο σε αστυνομικό τμήμα των Βρυξελλών, όταν συνάδελφοί τους έψαχναν τρομοκράτες.

Μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, από τρομοκράτες που εισχώρησαν από το Βέλγιο, οι δυνάμεις ασφαλείας έκαναν «φύλλο και φτερό» συνοικίες στις Βρυξέλλες και η πόλη είχε ερημώσει. Οπως καταγράφουν βελγικές εφημερίδες, όλα συνέβησαν το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου, σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής Ganshoren, κοντά στην περιοχή Molenbeek την οποία «χτένιζαν» για υπόπτους τζιχαντιστές.

Στο αστυνομικό τμήμα, διέμεναν στρατιώτες και αστυνομικοί που μετείχαν στις έρευνες. Κάποιοι εξ αυτών καταγγέλλεται ότι συμμετείχαν στο όργιο με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας των Βρυξελλών να δηλώνει ότι «ερευνάται το περιστατικό».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται παράπονα για τις... δραστηριότητες των βέλγων στρατιωτών κατά την διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, καθώς έντονη κριτική έχει ασκηθεί όταν στρατιώτες φωτογραφήθηκαν εκείνη την περίοδο να κάνουν χαλαρά ψώνια και να γυρίζουν με γεμάτες τσάντες στο κέντρο της πόλης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ