Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΝΔ: Νέο ρεκόρ στα ψέμματα από τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

«Ο κ. Αλεξιάδης όφειλε να γνωρίζει ότι η δημοσίευση ανακριβών στοιχείων είναι κολάσιμη ενέργεια» - «Πριν βγάλει άλλη ανακοίνωση» να συνεννοηθεί με τις υπηρεσίες του υπουργείου του

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το Δημόσιο.

Μετά τις κατηγορίες που απέδωσε η ΝΔ στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, για «ψέμματα» και για σχέδια επιβολής νέων μέτρων ώστε να καλυφθούν «τρύπες» και την απάντηση του κ. Αλεξιάδη όπου έκανε λόγο για παραπληροφόρηση και «αγωνία της Ν.Δ. να βρει αντιπολιτευτικά επιχειρήματα», η αξιωματική αντιπολίτευση επανέρχεται.

«Πριν στεγνώσει η μελάνη στους Πίνακες με τα επίσημα στοιχεία για την εξέλιξη των ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών των ιδιωτών προς το Κράτος που δημοσίευσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ)), ο πολιτικός προϊστάμενός της εμφανίσθηκε να ρωτάει την... αξιωματική αντιπολίτευση και τους δημοσιογράφους πού βρήκαν τα στοιχεία αλλά και να κατασκευάζει άλλα, προσπαθώντας να πείσει ότι οι ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές... μειώθηκαν» αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο κ. Αλεξιάδης όφειλε να γνωρίζει ότι η δημοσίευση ανακριβών στοιχείων είναι κολάσιμη ενέργεια, η οποία, πέραν των άλλων, βλάπτει σοβαρότατα την αξιοπιστία της χώρας και μειώνει τη διαπραγματευτική της ισχύ, με αποτέλεσμα να έρχονται νέα αριστερά μέτρα που θα επωμιστούν ξανά οι Έλληνες φορολογούμενοι» συμπληρώνει.

Η ΝΔ καλεί τον υπουργό «πριν βγάλει άλλη ανακοίνωση» να συνεννοηθεί με τις υπηρεσίες του υπουργείου του. «Και αφού είναι τόσο ικανοποιημένη η κυβέρνηση με την πορεία των εσόδων, να εξηγήσει γιατί τα φορολογικά έσοδα είναι μειωμένα στον πρώτο δικό τους προϋπολογισμό κατά 4,3 δισ. ευρώ, έναντι των αρχικών προβλέψεων παρά τη λήψη 23 (!) φορομπηχτικών αριστερών μέτρων ύψους πάνω από 1 δισ. ευρώ μόνο για το 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ