Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι αθλήτριες που "βάζουν κάτω" και τα καλύτερα μοντέλα!

Είναι αθλήτριες όμως αφήνουν τον ανδρικό πληθυσμό με το στόμα ανοικτό όχι μόνο λόγω των αθλητικών τους επιδόσεων αλλά και εξαιτίας της ομορφιάς τους.

1. Ana Ivanovic.
Τενίστρια από τη Σερβία. Νούμερο έξι στον κόσμο. Το 2008 ήταν νούμερο 1. Είναι από τις λίγες που έχουν νικήσει την Venus και την Serena Williams. Θα θέλαμε να την δούμε στην πασαρέλα της Victoria's Secret.
celebritystomach.com
2. Sophie Horn.
Επαγγελματίας παίκτης του γκολφ η οποία κάνει και Modelling. Η πιο σέξι παρουσία στον κόσμο του γκολφ μακράν!
rantsports.com
3. Stacy Keibler
Κλασσική, αξεπέραστη αξία, η οποία έχει γίνει μοντέλο και ηθοποιός παράλληλα με την ενασχόλησή της με το WWE. Η Stacy έχει εμφανιστεί και στο Maxim και στο Stuff. Θα ήταν μία από τα καλύτερα κορίτσια της VS.
profightdb.com
4. Anastasia Ashley
Μαυρισμένη μονίμως, σέρφερ, η Anastasia Ashley εμφανίστηκε και στο Sports Illustrated Swimsuit Edition το 2014.
twitter.com
5. Αlana Blanchard
Άλλη μία "Αφροδίτη" του σερφ. Όταν δεν παίρνει πρωτιές στις θάλασσες σχεδιάζει και φορά τα Rip Curl swimwear.
stabmag.com
6. Michelle Jenneke
H Μichelle έγινε viral στο διαδίκτυο μετά από το..."ζέσταμα" το οποίο άναψε ένα ολόκληρο στάδιο το 2012. Η Αυστραλέζα καλλονή είναι 22 χρονών και είναι τόσο γρήγορη στο ταρτάν όσο είναι και πανέμορφη.
thebiglead.com
7. Αnais Zanotti
Η Γαλλίδα μοντέλο και stunt woman έχει και δίπλωμα ελεύθερης πτώσης, έχοντας "πέσει" 1000 φορές. Το κορίτσι απλά δε φοβάται.
celebmafia.com
8. Anna Kournikova
Κλασσική αξία η Anna Kournikova η οποία έχοντας αφήσει πίσω το τέννις, είναι πια περιζήτητη παγκοσμίως λόγω του στάτους της ως celebrity και των ικανοτήτων της ως μοντέλο.
canonclast.com
9. Lindsey Vonn
Η Lindsey είναι μία από τις κατακτήσεις του Tiger Woods αλλά πιο σημαντικά, είναι αλπινίστρια σκιέρ η οποία κέρδισε χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2010.
sports.ru
10. Sydney Leroux
Η Sydney Leroux είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου με την Ομάδα της. Απλά φανταστική.
rantsports.com
11. Leryn Franco
Τί, δεν σας αρέσει να παρακολουθείται το ακόντιο; Μέγα λάθος. Η Leryn Franco είναι μία κοπέλα κόλαση η οποία εμφανίστηκε στο Sports Illustrated Swimsuit Issue.
womenstunning.blogspot.com
12. Kim Glass
Βολεϋμπολίστρια με κάλλος θεάς. Ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
thehottestwomeninsport.blogspot.com
13. Maria Sharapova
Άλλη μία κλασσική αξία από τη Ρωσία. Είναι το νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη του τέννις. Έχει Grand Slam, μία από 10 γυναίκες που το έχουν καταφέρει. Παράλληλα και μοντέλο. Απλά τέλεια.
www.hdwallpaperscool.com
14. Liz Gorman
Η Liz είναι μέλος ομάδας του... εναλλακτικού Lingerie Football και της ομάδας των Los Angeles Temptation. Παίζει άμυνα. Σκληρό κορίτσι.
dickymoerdaniphoto.blogspot.com
15. Roxy Loyw
Σέρφερ, κόρη του θρύλου του ράγκμπι της Ν. Αφρικής Rob Louw. Το κορίτσι είναι θεσπέσιο και προφανές ότι έχει εμπειρία από το μόντελινγκ.
a2dradio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ