Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η SOFTWeb στη China High Tech Fair

Η SOFTWeb, συμμετείχε στο CHINA HIGH TECH FAIR 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Shenzhen της Κίνας. Το συγκεκριμένο event αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας στην Κίνα.

Περισσότερες από 50 χώρες, 3000 εκθέτες, πάνω από 500.000 επισκέπτες, σε περισσότερα από 100.000m2. και η SOFTWeb® AdaptiveI.T. Solutions (www.softweb.gr) μια καθαρά ελληνική εταιρεία τεχνολογίας!

Το CHTF (chtf.com) πραγματοποιείται από τις 16 μέχρι 21 Νοεμβρίου στο Shenzhen της Κίνας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες εκπροσώπους, στελέχη και λάτρεις της τεχνολογίας. Η ελληνική εταιρεία με έδρα στη Βόρειο Ελλάδα έχει παρουσία με το περίπτερο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος στην έκθεση και έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο ασιατικό κοινό –και όχι μόνο- το βραβευμένο προϊόν της, Pocketwarp (http://www.pocketwarp.com/), το οποίο αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση στον κόσμο του mobilebusiness. Η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα μεγάλη από το σύνολο των επισκεπτών, οι οποίοι το χαρακτηρίζουν ως ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που θέλει ένα mobileapplication, το οποίο να συνδυάζει πληροφορίες από πολλαπλά εσωτερικά online συστήματα.

Στόχος της εταιρείας είναι η ανεύρεση στρατηγικών συνεργατών στην περιοχή της Ασίας για ανάπτυξη συνεργειών και την περαιτέρω διείσδυση του Pocketwarp στη συγκεκριμένη αγορά. Η SOFTWeb βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με εταιρείες και αντιπροσώπους στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ προκειμένου να προωθήσουν τις λύσεις και τα προϊόντα της ή να τις ενσωματώσουν στα δικά τους.

Το ταξίδι σε μία από τις μητροπόλεις της τεχνολογίας στον κόσμο είναι μία πραγματική εμπειρία ζωής, αφού τα στελέχη της εταιρίας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, αυτόν των Ασιατών, οι οποίοι έχουν ενσωματώσει τη χρήση της τεχνολογίας (σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις της) στην έντονη καθημερινότητά τους. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσουν με άλλα στελέχη εταιρειών όπως της Baidu, ZTE, China Telecom, Tencent, και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σε χώρους και τομείς όπως το mobile, η ρομποτική, η εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, και το InternetofThings.

Αξίζει να αναφερθεί πως η παρουσία της SOFTWeb στο συνέδριο ήταν μεγάλη έκπληξη για αρκετό κόσμο αφού δεν περίμεναν πως μία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας θα είχε τόσο έντονη παρουσία σε μία περίοδο σημαντικών πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών εξελίξεων που συμβαίνουν στη χώρα μας.


Λίγα λόγια για την SOFTWeb®

Η SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Mobile / Web εφαρμογών και την παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών. Αναπτύσσει τις πιο εξελιγμένες λύσεις για κινητές συσκευές επενδύοντας διαρκώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων λύσεων καθώς επίσης και στην υποστήριξη των πελατών της.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών που προωθούν τις λύσεις της σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία, Ολλανδία, Ρωσία και Ουκρανία.

Το κύριο προϊόν της είναι το Pocketwarp Mobile engine (www.pocketwarp.com), μια καινοτόμα και βραβευμένη εταιρική λύση η οποία διασυνδέει πολλαπλά back-end συστήματα (Ιστοσελίδες, social networks, CRM κτλ) με mobile applications σε επίπεδο περιεχομένου και λειτουργιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ