Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή του hotelook by IP Digital στην Philoxenia 2015 (φωτογραφίες)

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της Τουριστικής Βιομηχανίας στον Ελλαδικό χώρο βρέθηκε η IP Digital, με την συμμετοχή της στην Philoxenia 2015 που έλαβε χώρα το διάστημα 12-15/11 στην Θεσσαλονίκη, υπό το Brand hotelook by IP Digital.

Η προσπάθεια μας στέφθηκε με επιτυχία, με την προσέλευση στο περίπτερο μας να είναι μεγάλη και συνεχής, ενώ τα λογισμικά μας hotelook Booking Engine, Campaigner, iZeppelin, LeadsApp καθώς και η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, κέρδισαν τις εντυπώσεις του κόσμου για την καινοτόμα φύση τους και την υψηλή ποιότητα παροχής αυτών.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της εταιρείας γύρω από υπηρεσίες Internet στον χώρο του Τουρισμού, να κάνουν ουσιαστικές συζητήσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες και να διαδράσουν σε πραγματικό χρόνο με όλα μας τα προϊόντα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης, η IP Digital θα συνεχίσει δυναμικά να δίνει το παρόν σε δράσεις αυτού του περιεχομένου, δίνοντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους από τον κλάδο, να μας γνωρίσουν καλύτερα.

IP Digital | Βαμβακά 1 | 54631, Θεσσαλονίκη | 2310 511 396 | info@hotelook.gr | www.hotelook.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ