Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Στο Epsilon το Super Idol! (βίντεο)

Στην ελληνική τηλεόραση και μέσω του καναλιού Epsilon επιστρέφει μετά από χρόνια το πασίγνωστο talent show μουσικής, Super Idol.
Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή του, «Αποκαλυπτικά». Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, το show θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016, ενώ το ίδιο έτος θα προβληθεί ακόμα ένα. Οι κριτές θα είναι τέσσερις και οι σχετικές ανακοινώσεις για τα ονόματα, όπως και για την κεντρική παρουσιάστρια, θα γίνουν εντός των ημερών με ανακοίνωση του σταθμού.

«Ένα show που στο εξωτερικό έχει γίνει ανάρπαστο, έχει προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση και χάρισε επιτυχίες αναδεικνύοντας μεγάλες φωνές. Το Epsilon από αρχές του 2016 και αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες από σήμερα θα βγουν και τα σχετικά τρέιλερ για να δηλώνουν συμμετοχή όσοι έχουν φωνή. Το Epsilon φέρνει στις οθόνες σας το Super Idol.

Θα σας προσφέρει χρυσό συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, δουλειά σε νυχτερινό κέντρο, όπου θα είστε το πρώτο όνομα και θα σας αποφέρει το πλήρες μάνατζμεντ της εικόνας σας. Στην κριτική επιτροπή θα υπάρχουν τέσσερις κριτές. Ο κόσμος θα μπορεί να βλέπει και να συμμετέχει στην ψηφοφορία ακόμα και στα backstage της ανάδειξης των υποψηφίων. Θα είναι τέσσερα πολύ μεγάλα ονόματα, δύο εκ των οποίων θα γράψουν ιστορία. Επίσης στο ρόλο της παρουσιάστριας, ένα γνώριμο και αγαπημένο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης που θα είναι Ε, όπως έκπληξη. Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις για το πρόσωπο της κεντρικής παρουσιάστριας και της κριτικής επιτροπής με σχετική ανακοίνωση από το σταθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ