Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Προφυλακιστέος ο τεχνικός της ΕΡΤ3: «Ασελγούσα στην 9χρονη και ο πατέρας της χειροκροτούσε»

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 56χρονος ομογενής από την Γεωργία, που φέρεται να βίαζε 9χρονο κορίτσι, παιδί φίλων του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 56χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές, με την κατηγορία του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου, κατοχής πορνογραφικού υλικού και προσβολής του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ο Γεωργιανός που οδηγήθηκε στην ανακρίτρια με σκυμμένο κεφάλι, αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού ενώ παραδέχθηκε πως έχει στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και με την 9χρονη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Καχριμάνης, ο 56χρονος φέρεται να υποστήριξε πως όλα γίνονταν με την ανοχή των γονιών της μικρής που μάλιστα ήταν μπροστά στα επίμαχα βίντεο.

Ο 56χρονος φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια πως παγιδεύτηκε και έπεσε θύμα των γονιών που του αποσπούσαν χρήματα. Όταν αυτό σταμάτησε όπως ίδιος υποστηρίζει, οι γονείς στράφηκαν εναντίον του.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως σε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να ασελγεί στην 9χρονη ήταν παρών και ο πατέρας της. «Εκείνη την ώρα ήταν μπροστά και ο πατέρας, ο οποίος χειροκροτούσε. Εγώ ήμουν πολύ μεθυσμένος» φέρεται να είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ