Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Στον αέρα το νέο site του Απόστολου Τζιτζικώστα και το spot από τη χθεσινή εκδήλωση της Αθήνας

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το spot του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη χθεσινή του ομιλία στην Αθήνα. Στο νέo spot με τίτλο “Η ωρα να αλλάξουμε είναι τώρα” περιλαμβάνονται τα κυριότερα κομμάτια της ομιλίας του, ενώ διακριτή γίνεται η backstage αισθητική προσέγγιση.
Το σποτ μπορείτε να το δείτε εδώ: https://youtu.be/FVqQmKUbbyQ

Υπενθυμίζουμε ότι με το ερώτημα αν θα τολμήσουμε να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουμε τη χώρα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ξεκίνησε χθες την πρώτη κεντρική εκδήλωσή του, στην Αθήνα, στον εναλλακτικό μουσικό πολυχώρο «Γκάζι Hall». Όπως τόνισε «έχουμε να επιλέξουμε αν θα συντηρήσουμε το παλιό που τελειώνει, ή θα γίνουμε εμείς το νέο που θα εμπνεύσει και τη χώρα», σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου παρά μόνο για τα συμφέροντα εκείνα που θέλουν να κρατούν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους με το παρελθόν». Σε μια ομιλία που είχε αρκετή δόση αυτοκριτικής, ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατέθεσε τις θέσεις και τις προτάσεις του για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, διαφανές στα οικονομικά του, συμμετοχικό, με θητεία σε όλα τα όργανα, προτείνοντας τη διεξαγωγή Συνέδριου για την Αναγέννηση της Κεντροδεξιάς. Το κοινό της Αθήνας έδωσε βροντερό παρόν στο Γκάζι και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό στη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ. Χιλιάδες πολίτες των Αθηνών, όλων των ηλικιών υποδέχτηκαν τον κ. Τζιτζικώστα, ακούγοντας το όραμά του, τις απόψεις και τις θέσεις του για τη Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας. Άλλωστε, ο κ. Τζιτζικώστας σε αυτή την πρώτη ομιλία του στο κοινό της πρωτεύουσας, επέλεξε να δώσει ένα πλήρες σχέδιο αλλαγών για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κόμματος, όπως οραματίζεται να είναι η ΝΔ της επόμενης μέρας.

Το νέο site Απόστολου Τζιτζικώστα στο tzitzikostas.gr
Επίσης, από χθες είναι on air η νέα ιστοσελίδα του Απόστολου Τζιτζικώστα στη διεύθυνση tzitzikostas.gr, μέσα από την οποία μεταδόθηκε ζωντανά η πρώτη του μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα. Πρόκειται για μια μοντέρνα σχεδιαστικά σελίδα σε αμερικανικά πρότυπα καθώς σε πολλά σημεία «καλεί» το χρήστη να πάρει την καμπάνια του υποψηφίου Προέδρου στα χέρια του. Βασικό κομμάτι της αποτελεί η ενότητα «Μαζί» μέσα από την οποία οι συνεργάτες του Α.Τζιτζικώστα φιλοδοξούν να αυξήσουν τη διάδραση με τους φίλους της καμπάνιας σε όλη τη χώρα, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι των εθελοντών. Παράλληλα, η σελίδα είναι γεμάτη φωτογραφίες και βίντεο, με υλικό από τις περιοδείες και τις συναντήσεις του σημερινού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Την ηλεκτρονική παρουσία του υποψηφίου για την ηγεσία της ΝΔ έχει αναλάβει εξολοκλήρου μια δημιουργική ομάδα εθελοντών. Ένα μείγμα 20άρηδων και 30άρηδων έχουν αναλάβει εξολοκλήρου την παρουσία του Α.Τζιτζικώστα στο διαδίκτυο, κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις με τις φρέσκες και ταυτόχρονα λιτές οπτικές απεικονίσεις της καμπάνιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ