Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής τα «χώνει» στον Λεβέντη που του πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο του: «Εμένα βρήκες βρε βλάκα;»

της Σπυριδούλας Κάμπου
Δεν φανταζόταν με τίποτα ο Βασίλης Λεβέντης την αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του ζήτησε να μπει στο ψηφοδέλτιο του , με σκοπό να τον στηρίξει στον προεκλογικό του αγώνα και να δώσει «λάμψη» στο κόμμα του «Ένωση Κεντρώων». 
Όχι μόνο τον στόλισε κανονικότατα, όχι μόνο του έκλεισε το τηλέφωνο, στη συνέχεια τον «έδωσε» στεγνά στο διαδίκτυο.

«Προσωπικό περιστατικό που οφείλω να σας το πω!!!. Χτυπάει το τηλέφωνο. Καλησπέρα σας είμαι ο Βασίλης Λεβέντης(λόγω θάρρους μιας και ο αδελφός του έχει παντρευτεί την ξαδέρφη μου)...θα κατέβεις Ματθαίο υποψήφιος στις Κυκλάδες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ;;; Κλαίω από τα γέλια ακόμα. Είστε πολύ ηλίθιοι τελικά! Άντε χαθείτε από δω χάμω κι οι 300 που έχετε το θάρρος να μου προτείνετε να κατεβώ...βλάκες ε βλάκες!» ήταν το ξέσπασμα του Ματθαίου Γιαννούλη στο Facebook λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Βασίλη Λεβέντη.

Ενώ την επόμενη μέρα ο τραγουδιστής με μία φωτογραφία με τη χαρακτηριστική χειρονομία, θέλησε να στείλει το πολιτικό του μήνυμα με το εξής σχόλιο:«Κύριοι 300! Αυτή είναι η φωτογραφία που θα βάλουμε στην κάλπη την ημέρα των εκλογών».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ