Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Δύσκολο να το πιστέψεις... Αυτή η «θεά» γεννήθηκε σαν σήμερα το... 1964! (φωτο)

Φαντασίωση πολλών ανδρών ακόμα και σήμερα η σταρ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει όχι μόνο για την υπέροχη εμφάνισή της, αλλά και για την ενσάρκωση ρόλων τόσο αντιφατικών μεταξύ τους πολλές φορές. Η μελαχροινή καλλονή με το μεσογειακό ταμπεραμέντο τι κι αν πάτησε τα 51 εξακολουθεί να προκαλεί τον θαυμασμό.

Ο λόγος για την υπέροχη και ανυπέρβλητη...



Ναι είναι η Μόνικα Μπελούτσι, που γεννήθηκε μια ημέρα σα σήμερα, στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964, στην Ούμπρια της Ιταλίας και αναμένουμε να την δούμε στους κινηματογράφους ως το νέο κορίτσι του... James Bond.



Όντας μοναχοκόρη, μεγάλωσε με τον πατέρα της και τη ζωγράφο μητέρα της σε ένα περιβάλλον με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ωστόσο, αρχικά επαγγελματικό όνειρο της ήταν να γίνει δικηγόρος. Ωστόσο, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια Νομική, δούλευε παράλληλα και ως μοντέλο για να πληρώνει τα δίδακτρα, κάτι που είχε ήδη ξεκινήσει να κάνει από τα 16 της, λίγο προτού τελειώσει το σχολείο. Κάπως έτσι όμως αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα που κέρδιζε ως ένα μοντέλο με εκπληκτικές αναλογίες ήταν αρκετά περισσότερα απ' όσα θα έβγαζε ως δικηγόρος και κάπως έτσι πήρε διαζύγιο με την Νομική και τις σπουδές της.



Το 1988 μετακομίζει στο Μιλάνο και συνεργάστηκε με το πρακτορείο μοντέλων Elite και την επόμενη χρονιά το όνομά της γίνεται γνωστό τόσο στο Παρίσι, όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τη Νέα Υόρκη.



Όμως παρόλο που παράτησε τις σπουδές της, εντούτοις είναι πολύγλωσσ, καθώς ομιλεί άνετα 4 γλώσσες, ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά, ενώ έχει παίξει με επιτυχία ρόλους σε όλες τις παραπάνω γλώσσες.

Το ξεκίνημά της ωστόσο στην ηθοποιία άργησε κάπως να έρθει, με τα πρώτα δειλά της βήματα να γίνονται το 1990.

Δεν είπε ποτέ «όχι» σε μη πρωταγωνιστικούς ρόλους, αρκεί να την εκφράζει το σενάριο και ο σκηνοθέτης, ενώ έχει αρνηθεί μεγάλους ρόλους σε ταινίες του Χόλιγουντ, όταν βρίσκει ότι δεν την ενδιαφέρουν, ακόμη κι αν τα λεφτά είναι πολλά.



Για να φτάσει, όμως, σε αυτό που είναι σήμερα, η Μόνικα Μπελούτσι, έχει «χτίσει» 20 χρόνια καριέρας, ξεκινώντας από τον πρώτο της ρόλο το 1990, σε μια τηλεοπτική ιταλική ταινία «Vita coi figli», τον οποίο διαδέχτηκε την ίδια χρονιά και ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος στο «Briganti». Παράλληλα, το 1990 παντρεύεται για πρώτη φορά τον Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο, με τον οποίο εν τέλει χώρισε.

Επόμενος μεγάλος σταθμός ήταν ο γάμος της με τον Γάλλο βραβευμένο ηθοποιό Βενσάλ Κασέλ με τον οποίο έζησε έναν παθιασμένο έρωτα, ωστόσο και εκεί το διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινού βίου ήρθε τον Αύγουστο του 2013.

Ο ρόλος της στην ιταλική παραγωγή «Malèna» το 2000 ήταν επίσης μια ερμηνεία σταθμός για την πορεία της στον κινηματογράφο, απογειώνοντας περαιτέρω την καριέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ