Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τρέχουμε για το Ταμείο Υποτροφιών ΧΑΝΘ και το δικαίωμα των παιδιών για ίσες ευκαιρίες στο παιχνίδι και την εκπαίδευση

Η ομάδα ΧΑΝΘ – YMCA Running Team σας προσκαλεί να τρέξετε μαζί της στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, για το δικαίωμα που έχει κάθε παιδί να απολαμβάνει ίσες ευκαιρίες στο παιχνίδι και στην εκπαίδευση, ακόμη και αν βιώνει δύσκολες και ειδικές συνθήκες διαβίωσης, όπως παιδιά ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών, προσφύγων, παιδιά από ιδρύματα ή παιδιά αιτούντα άσυλο.

Με τη συμμετοχή σας ενισχύετε το Ταμείο Υποτροφιών ΧΑΝΘ και συμβάλλετε ως δωρητής στην προσπάθεια μας περισσότερα παιδιά να βρουν το δικό τους χώρο άθλησης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, στα αθλητικά μας προγράμματα, στο θέατρο, στο χορό, στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ. Βοηθάτε στο να γίνει πράξη το δικαίωμα τους για ίσες ευκαιρίες στο παιχνίδι και στην εκπαίδευση.

Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα μας για μια κοινωνία των ίσων ευκαιριών. Τρέχουμε μαζί, στην Ομάδα ΧΑΝΘ, της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων της πόλης μας. Ενισχύουμε την κοινωνική της δράση για τα παιδιά που βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό.

5€ από την οικονομική συνδρομή σας θα διατίθενται για τους σκοπούς του Ταμείου Υποτροφιών της ΧΑΝΘ.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους αγώνες Δρόμου, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης

https://docs.google.com/forms/d/1QvcA6GiBLF8h6CLn0gS1SH4s1JZbeH0TAET0xp440VU/viewform

Προθεσμία ολοκλήρωσης Εγγραφών: 15 Σεπτεμβρίου

Επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα: ΧΑΝΘ: 231 600 1000 ή Τμήμα Κοινωνικής Δράσης, εσωτ. 0884, και στην ιστοσελίδα του Ταμείου Υποτροφιών της ΧΑΝΘ: http://www.ymca.gr/ethelontismos-programmata-draseis/ethelontismos/programs/koiniki-prosfora-ethelontismos/tameio-ypotrofion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ