Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Εθνική Ημέρα Οργασμού στην Αγγλία και παρουσιάζουν τα 20 πράγματα που δεν γνωρίζουμε!

Στην Αγγλία γιορτάζεται σήμερα η Εθνική Ημέρα του Οργασμού. Και η γνωστή για την εγκυρότητά της σε τέτοιου είδους θεματολογία εφημερίδα Sun έδωσε τις 20 πιο χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον οργασμό.

Ιδού λοιπόν ότι πρέπει να ξέρετε για το θέμα μέσα από την αγγλική εμπειρία (αν εμπιστεύεστε αυτή την... σχολή γνώσης επί του θέματος)

1. Αναφορές σε μεσαιωνικά κείμενα του 13ου αιώνα θεωρούσαν τον οργασμό απαραίτητο μόνο όταν η σεξουαλική πράξη οδηγούσε σε σύλληψη.

2. Τον 14ο αιώνα, το να κάνεις μία γυναίκα να έχει οργασμό θεωρείτο μια θεραπεία για την υστερία -μια νευρολογική επιπλοκή η οποία έλεγαν ότι μπορεί να θεραπευθεί με μασάζ στην πύελο.

3. Ο δονητής εφευρέθηκε από έναν Βικτωριανό γιατρό, ο οποίος ήθελε να φέρει τις γυναίκες ασθενείς του σε οργασμό, οπότε οδηγήθηκε στην κατασκευή της ανάλογης συσκευής.

4. Ο πρώτος ηλεκτρικός δονητής ήταν πατέντα του γιατρού Joseph Mortimer Granville το 1880 -έπαιρνε ισχύ από μία γεννήτρια στο μέγεθος ενός ψυγείου.

5. Η επίσημη μέτρηση για τον πιο μακρύ οργασμό έχει καταγραφεί το 1966 όταν σε μία γυναίκα κράτησε 45 δευτερόλεπτα με 25 συσπάσεις.

6. Οι οργασμοί δεν κρατάνε τόσο πολύ. Το συνηθισμένο είναι περίπου 6 δευτερόλεπτα για τους άνδρες και 20 δευτερόλεπτα για τις γυναίκες.

7. Ο οργασμός των ανδρών είναι η ανταμοιβή για να κάνει το βιολογικό καθήκον του είδους στην αναπαραγωγή.

8. Αντίθετα, ο οργασμός των γυναικών είναι ακόμα ένα επιστημονικό μυστήριο, καθώς δεν έχει κάποια άλλη εξήγηση πέρα από την σεξουαλική ευχαρίστηση.

9. Περισσότερο από 70% των γυναικών έχουν οργασμούς με διέγερση της κλειτορίδας.

10. Μία πρόσφατη έρευνα βρήκε ότι μόλις 31% των γυναικών έχουν οργασμό κατά την διάρκεια της συνουσίας, ενώ στους άνδρες το ποσοστό είναι στο 75%.

11. Μία μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που έχουν τέσσερις ή περισσότερους οργασμούς μέσα στην εβδομάδα δείχνουν επτά χρόνια νεότεροι.

12. Μία γυναίκα με το όνομα Rachel από τις ΗΠΑ φέρεται να έχει οργασμούς κάθε 30 δευτερόλεπτα για έως οκτώ ώρες την ημέρα, λόγω κάποιου συνδρόμου μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης.

13. Γύρω στο 0,06% των ανδρών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο μέσα από φαντασιώσεις, χωρίς να αγγίξετε οποιοδήποτε μέρος του σώματός του.

14. Πάνω από 70% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό.

15. Οι οργασμοί κάνουν καλό στην υγεία. Βελτιώνουν την λειτουργία του εγκεφάλου, βοηθούν να σταματήσουν σωματικοί πόνου, και ενεργούν θετικά στην ανακούφιση από το στρες.

16. Η ηθοποιός Μεγκ Ράϊαν έχει μείνει στην ιστορία για το πως είναι δυνατόν να προσποιηθεί μία γυναίκα τον οργασμό ακόμα και μέσα σε ένα εστιατόριο.

17. «Μην επιτίθεστε στον αυνανισμό. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάμε.» Γούντι Άλλεν

18. Ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρόδια για να προκαλέσει οργασμό στις γυναίκες έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ.

19. Ο μελλοντολόγος Ina Pearson προβλέπει ότι στο μέλλον θα μπορούμε να φοράμε ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία θα καταγράφουν τα εγκεφαλικά σήματα κατά την διάρκεια του οργασμού. Και θα τα αναπαράγουν όποτε θέλουμε χωρίς την ανάγκη συντρόφου.

20. Ο ίδιος πιστεύει ότι η τεχνολογία θα μας επιτρέψει να «κατεβάζουμε» έναν οργασμό ως application ή θα μπορούμε να στέλνουμε έναν δικό μας σε κάποιο πρόσωπο μακριά από εμάς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ