Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέο Subaru WRX STI NR4 για την κατηγορία WRC2

Γράφει ο Μάνος Ράλλης
Η κατηγορία παραγωγής του WRC, γνωστή πλέον και ως WRC2 έχει ένα νέο πρωταγωνιστή από μία φίρμα που βεβαίως τα προηγούμενα χρόνια έχει εξαιρετικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Ο λόγος για την Subaru που παρουσίασε το WRX STI NR4 το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να ριχθεί στις ειδικές διαδρομές τόσο των διεθνών όσο και των εθνικών πρωταθλημάτων ράλι. Μακάρι και στην Ελλάδα.

Το Subaru WRX STI NR4 έχει εξελιχθεί από την JRM στην Αγγλία σε συνεργασία με την STI και τονMark Higgins. Εφοδιάζεται με επίπεδο μοτέρ βελτιωμένο από την Motec χωρητικότητας 2lt με απόδοση 300ps και ροπή 56.9kg.m. Συνδυάζεται με dog κιβώτιο πέντε σχέσεων της Hewland, οι αναρτήσεις ανήκουν στην Ohlins, τα φρένα είναι της AP Racing και όλος ο εξοπλισμός είναι της Sparco.

Το Subaru WRX STI NR4 έχει βεβαίως κίνηση σε όλους τους τροχούς με την JRM να προτείνει ζάντες 15 ιντσών για τις χωμάτινες επιφάνειες και 18 ιντσών για τις ασφάλτινες. Η τιμή του Subaru WRX STI NR4 ορίστηκε στις 99.995£ χωρίς τους φόρους, κάτι που μεταφράζεται σε 140.000€.

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει. Περισσότερα στο φυλλάδιο της JRM για το Subaru WRX STI NR4.







Μας το κοινοποίησε το highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ