Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αποπομπή του Βαρουφάκη εδώ και τώρα ζήτησαν από τον Τσίπρα υπουργοί και κορυφαίοι συνεργάτες του

«Εγώ δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι ξανά με αυτόν εδώ τον τύπο», φέρεται να φώναξε για τον Βαρουφάκη ο Νίκος Παππάς στην κρίσιμη σύσκεψη το βράδυ της Κυριακής για τα capital controls.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος σήμερα στα ΝΕΑ αποκαλύπτει πως το κλίμα στη σύσκεψη ήταν εκρηκτικό με τον Γιάνη Βαρουφάκη να σφυροκοπείται από στελέχη και υπουργούς που απαίτησαν την απομάκρυνσή του εδώ και τώρα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου ζύτησαν ευθέως την αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη από την κυβέρνηση.

Την ίδια άποψη εξέφρασαν εντόνως ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού Σπύρος Τζανακόπουλος, ο επικεφαλής του ΣΟΕ και βασικό μέλος της διαπραγμάτευσης Γ. Χουλιαράκης και ο σύμβουλος για τα ευρωπαϊκά θέματα του Α. Τσίπρα, Δ. Παυλόπουλος.

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες με αφορμή ένα κείμενο Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που είχε συντάξει ο Γ. Βαρουφάκης ενώ ο Νίκος Παππάς έφτασε στο σημείο «ωρυόμενος» να δηλώσει «εγώ δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι ξανά με αυτόν εδώ τον τύπο», σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ