Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Φινμπόγκασον

Σύσσωμος ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πιθανότερος προορισμός του Άλφρεντ Φινμπόγκασον για την επόμενη σεζόν

Ο Ισλανδός άσος που απογοήτευσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σύμφωνα με όσα γράφονται, είναι πολύ πιθανό να πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν να τον βλέπουμε στην Τούμπα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η ισπανική «AS» κάνει λόγο για... δεδομένη μετακίνηση του Φινμπόγκασον στον ΠΑΟΚ έναντι περίπου 1 εκατ.ευρώ, με τον «δικέφαλο» να εξασφαλίζει και οψιόν αγοράς.

Αυτό για το οποίο συμφωνούν όλα τα διεθνή Μέσα, είναι πως εφόσον ο παίκτης αποκτηθεί, τότε θα πρόκειται για δανεισμό από τη στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τη Σοσιεδάδ, όμως, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ αν θελήσει να τον κάνει ολοκληρωτικά δικό του, το επόμενο καλοκαίρι.

Αναφορά στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Φινμπόγκασον στον σύλλογο της συμπρωτεύουσας κάνει και η ιστοσελίδα «fichajes.com» αλλά και η «noticiasdegipuzkoa.com».

Από την πλευρά της, η «soccernews.nl» από την Ολλανδία, αναφέρεται ότι και ο Άγιαξ θέλει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ωστόσο, θα πρέπει να βιαστεί και να κάνει μεγάλη προσπάθεια από τη στιγμή που ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ