Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πάνε να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό με ΟΧΙ και 3ο Μνημόνιο!

Η αθλιότητα αυτής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Αρχικά δήλωσε ότι θέλει ένα βροντερό OΧΙ στο δημοψήφισμα για να συσπειρώσει γύρω της όλους τους "αγανακτισμένους" και τους "αντιμνημονιακούς" που θα θελήσουν να βροντοφωνάξουν ενάντια στους "κακούς δανειστές".

Μόλις όμως ήρθαν τα ζόρια από το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls που η κυβέρνηση επέβαλε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, φοβούμενη ένα εκτεταμένο bank run, η ηγεσία του Μαξίμου στράφηκε προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για μια νέα διετή συμφωνία, δηλαδή πρακτικά για ένα 3ο Μνημόνιο...

Ωστόσο, την ώρα που ζητά νέο μνημόνιο επιμένει στο ΟΧΙ της Κυριακής, λέγοντας αυτή τη φορά ότι σημαίνει "ΟΧΙ σε μια κακή συμφωνία" (!!!)

Την ίδια ώρα οι τράπεζες είναι στο "κόκκινο" από τους τραγικούς χειρισμούς της κυβέρνησης, ο κόσμος έχει μπερδευτεί από τους ψευτοτσαμπουκάδες και "λεονταρισμούς" της κυβέρνησης, που από τη μία του ζητάει να ψηφίσει ΟΧΙ και από την άλλη ζητά από τους δανειστές 3ο Μνημόνιο.

Όλοι αυτοί οι χειρισμοί, δείχνουν για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση Τσίπρα επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου και να οδηγήσει με τη μεθόδευση της στην υλοποίηση του αρχικού της πλάνου: την επιβολή της δραχμής ως μονόδρομο!

Ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθούμε από τη διγλωσία, τη δειλία και τον τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης, είναι να ψηφίσουμε ΝΑΙ στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας την Κυριακή. Γιατί με το ΟΧΙ θα συντηρίσουμε στην εξουσία μια πλήρως αναξιόπιστη κυβέρνηση που έχει πλέον χάσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας...

Νικ. Αρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ