Κυριακή 31 Μαΐου 2015

"Σφάζονται" στον ΣΥΡΙΖΑ για την Παναρίτη! Μητρόπουλος: «Καλύτερα να είναι δίπλα στην Λαγκάρντ η Παναρίτη, παρά ο Λεουτσάκος ή ο Φίλης»

«Καλύτερα να είναι δίπλα στην Λαγκάρντ η Παναρίτη, παρά ο Λεουτσάκος ή ο Φίλης» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος σχολιάζοντας τον ορυμαγδό σχολίων και κριτικής που έχει προκαλέσει ο διορισμός της στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

«Στην επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ μπήκαν οι ίδιες αριστερές παράμετροι; Η Παναρίτη μας μάρανε;» διερωτήθηκε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪκαι πρόσθεσε: «Καλύτερα να είναι δίπλα στην Λαγκάρντ η Παναρίτη, παρά ο Λεουτσάκος ή ο Φίλης».

Ο κ. Μητρόπουλος μίλησε και για το τι θα γίνει με τη συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές διατυπώνοντας σαφή διαφωνία με το θέμα της κομματικής πειθαρχίας που έθεσε για την ψήφισή της ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Αν η συμφωνία περιέχει το παλιό μνημόνιο δεν μπορεί να μπει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Ζητήματα τιμωρίας και κομματικής πειθαρχίας δεν έχουν να κάνουν με τις αξίες της Αριστεράς» ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε ότι «η Κοινοβουλευτική Ομάδα ίσως είναι το τελευταίο καταφύγιο του λαού για να στείλει ένα πατριωτικό μήνυμα στους δανειστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ