Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ανεστάλη η 48ωρη απεργία της ΟΣΥΠΑ

Ανεστάλη τελικά η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει για την Κυριακή και τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Βουλή μεταξύ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χάρη Σπίρτζη.

Νωρίτερα, το ΔΣ της ΟΣΥΠΑ είχε συνεδριάσει εκτάκτως, προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση του σχετικά με την απεργία των εργαζομένων στα αεροδρόμια.

«Συναντηθήκαμε με το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ. Έχουν διαπιστωθεί παρά πολλά κοινά σε σχέση με την πολιτική της κυβέρνησης, του υπουργείου και της ΟΣΥΠΑ. Οι θέσεις αυτές θα επεξεργαστούν κι από το υπουργείο κι από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα για να έχουμε μια πιο αναλυτική συζήτηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης μετά το πέρας της συνάντησης.

«Απο δική μας πλευρά συμφωνούμε με τον κ. υπουργό. Ξεκινάμε μια διαδικασία από κοινού για να συμβάλουμε πράγματι στην επίλυση αρκετών προβλημάτων από το παρελθόν, που πρέπει να λυθούν για το μέλλον. Έτσι, λοιπόν, ανανεώνουμε τη συζήτηση που έχουμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες. Αποφασίσαμε την αναστολή των απεργιών, όποτε νομίζω ότι βγήκε κάτι καλό. Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις και μπορούμε να χτίσουμε από την αρχή την ΥΠΑ», δήλωσε από την άλλη ο κ. Αλεβιζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ