Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ - ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 2-0 ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Πώς είναι δυνατόν να παίζουν τέτοιοι παίκτες στον ΠΑΟΚ, στην κορυφαία από οικονομικής πλευράς, περίοδο της ιστορίας του; 
Ποιοι έφεραν στον Δικέφαλο αυτούς τους επαγγελματίες της πλάκας; 
Από την άλλη, ο Γεωργιάδης πέταξε λευκή πετσέτα πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι στη Λεωφόρο, παρατάσσοντας ενδεκάδα που θα την κέρδιζε και μια παρέα καφετέριας, ενώ αυτό φάνηκε ακόμα περισσότερο στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου, όταν ο ΠΑΟΚ έχανε 2-0 και δεν έκανε καμία αλλαγή!

Βέβαια, είναι εμφανές και από τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γου-Χου στη συνέχεια, πως στόχος πια είναι η 2η θέση στα play off, αφού αυτή του την "έφαγε" στη βαθμολογία ο Αστέρας Τρίπολης.
Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες φουκαράδες, που καλοπληρώνονται χωρίς να το αξίζουν και όταν φύγουν από την ομάδα δεν θα έχουν τύχη να παίξουν σε συλλόγους ανώτερου επιπέδου από τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο...
Ο Παναθηναϊκός... αδικείται από το 2-0, αφού του ακυρώθηκε κανονικό γκολ με τον Μπεργκ ως οφ σάιντ, ενώ για μια ακόμη φορά ο Ιτάνζ απέτρεψε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η διαφορά.

Γκολ: 10' Μαυρίας, 28' Καρέλης

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Ταυλαρίδης, Σίλντεφελντ, Νάνο, Μπούρμπος (81' Μαρινάκης), Κουτρουμπής (67' Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης, Μαυρίας, Καρέλης (56' Μπεργκ)

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τζαβέλλας (58' Ρατς), Μαντούρο, Περέιρα, Βίτορ, Κουλούρης, Ρικάρντο Κόστα, Κάτσε, Κίτσιου (62' Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (81' Πούγγουρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ