Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

13 ΓΑΤΑΚΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ 0-1


Παίκτες χέστες, προπονητής κατουρημένος 
Βαρεθήκαμε να γράφουμε για το ρόστερ της πλάκας του Δικεφάλου 
Σίγουρα, δεν μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο ο οπαδός του ΠΑΟΚ με παίκτες σαν τους Πόζογλου, Κουλούρη, Παπαδόπουλο, Νομπόα, Κόστα, Τζαβέλλα, Ρατς, Περέιρα, Μακ...
Αυτό θα το διαπίστωσε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας που βρέθηκε σήμερα στις σουίτες της Τούμπας.
Ο Δικέφαλος έχει ποδοσφαιριστές που πληρώνονται πολλαπλάσια από τις ικανότητες που διαθέτουν. Και μάλιστα στην ώρα τους. Κανονικά, ο Ιβάν πρέπει να σταματήσει αμέσως να τους πληρώνει και ας πάνε όπου θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους.
Σήμερα, για μια ακόμη φορά είδαμε από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, οι 13 να συμπεριφέρονται σαν γατάκια, ο Κίτσιου να είναι ο μοναδικός που τα έδωσε όλα τρέχοντας πάνω-κάτω και ο Ιτανζ να είναι κέρβερος αποτρέποντας μια τεσσάρα εις βάρος του Δικεφάλου.
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι με μικρότερο μπάτζετ τον έχει για πλάκα τον ΠΑΟΚ, με έναν προπονητή που ξέρει κάθε στιγμή τι κάνει, ενώ την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθοδηγεί ένας... κατουρημένος από φόβο!

Το γκολ στο 43' ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά,

Κίτρινες: Kάτσε, Τζαβέλλας-Ατζαγκούν, Μπεργκ

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Νομπόα, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Πόζογλου (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης (77' Λαγός), Πράνιτς (57' Ατζαγκούν), Καρέλης (63' Μπεργκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ