Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ CALLIOPE

Τη M. Τετάρτη 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου φωτογραφικού λευκώματος «Children of the Light» της διεθνούς φήμης φωτογράφου Calliope, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

Η Calliope μέσα από την δική της μοναδική ματιά συνδέει το παρελθόν με το μέλλον, με ενοποιό δύναμη το μοναδικό Ελληνικό φως, σε έναν ύμνο στην ομορφιά, τη νιότη, τη δύναμη. Όπως ανέφερε και η ίδια για «Τα παιδιά του φωτός» η πίστη της στα νέα παιδιά, τα οποία θεωρεί την ελπίδα και το μέλλον του τόπου, αποτέλεσε την έμπνευση για το ολοκαίνουριο λεύκωμα «Children of the Light» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Skira.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας και η κα. Μάτα Τσολοζίδη-Ζησιάδη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και κάποια από τα έργα της Calliope τα οποία κοσμούσαν τον χώρο. Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε η υπογραφή των βιβλίων & Cocktail Reception. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, εξαιρετικές παρουσίες της πόλης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να τιμήσουν την Calliope.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της axel, του Hondos Center Apollonia Politia, του ξενοδοχείου ELECTRA PALACE THESSALONIKI, της πλαστικού χειρουργού Γιολάντας Πεπέ, της ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ FUR & LEATHER, των κρασιών ΑΜΠΕΛΟΕΙΣ και της ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η κριτικός τέχνης Θάλεια Στεφανίδου με τη Γεωργία Δώδου 

Φωκίων Ζησιάδης, Καλλιόπη Καρβούνη, Μάτα Τσολοζίδη-Ζησιάδη 

Η Καλλιόπη με τον σύζυγο της Χρήστο Καρβούνη και τις κόρες τους Άννα και Ίντια 

Λία Χατζηδημούλα, Καλλιόπη Καρβούνη 

Μάριος Ελευθεριάδης, Χριστίνα Τζελέπογλου 

Η Καλλιόπη με τον σύζυγο της Χρήστο Καρβούνη και τους Γιάννη Ιωαννίδη & Αναστασία Μουστάκα της Σουρωτή 

Η Καλλιόπη Καρβούνη με τους Κώστα Γεωργιάδη, Αλέξανδρο Κωτσιόπουλο & Όλγα Σουρβάνου της axel 

Ρήγας & Ηρώ Τζελέπογλου 

Η Καλλιόπη Καρβούνη με την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ 

Η Καλλιόπη με τις Αθηνά Πεντεφούντα, Μαριάννα Βιλδιρίδη & Στέλλα Βουλγαράκη 

Η Καλλιόπη Καρβούνη με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσ-νίκης Βούλα Πατουλίδου 

Λαμπρινή Σταύρου, Βασίλης Γουγούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ