Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 59΄ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΛΑΙΨΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (0-0)

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ξάνθη. Το 0-0 στα Πηγάδια με τον Ηρακλή έδωσε στους ακρίτες την πρόκριση για να πάνε στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού το 0-1 στο πρώτο ματς που έγινε στο Καυταντζόγλειο τους αρκούσε.
Ο Ηρακλής έπαιξε από το 59' με 10 παίκτες αφού ο Στυλιαράς έδειξε την κόκκινη κάρτα ο Ρομάνο.
Μεγάλες στιγμές για την Ξάνθη, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της. Οι ακρίτες εκμεταλλεύτηκαν το σκορ του πρώτου ημιτελικού με τον Ηρακλή (0-1) και σε συνδυασμό με το 0-0 στα Πηγάδια κατάφεραν να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση!

Ο Ηρακλής, που να μην το ξεχνάμε πρόκειται για ομάδα που συμμετέχει στη Football League, απείλησε στο πρώτο ημίχρονο τους γηπεδούχους, αλλά η κόκκινη του Ρομάνο στο 59' του ''έκοψε τα πόδια''.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Τάτσης (Ηπείρου)
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο (90'+5' Τριάδης), Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης (74' Παπαστεριανός), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (53' Ράνος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης (75' Σιατραβάνης), Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (88' Κάσσος), Πασάς (81' Λουκίνας), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης.

Κάρτες: Καπετάνος (3'), Σολτάνι (41'), Ράνος (56'), Κυριακίδης (90'+6') - Ρομάνο (4'), Ζιαμπάρης (10'), Περόνε (21'), Πασάς (52')
Κόκκινη: Ρομάνο (59')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ