Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ» ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΛΙΑ (φωτογραφίες)

Στο Σύλλογο ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού ήταν αφιερωμένη η παράσταση «Η Βασίλισσα της Ομορφιάς» που δόθηκε από την Πειραματική σκηνή της Τέχνης, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Ήταν μια παράσταση που συγκλόνισε τους θεατές, στην οποία οι ηθοποιοί έδωσαν την ψυχή τους αλλά και το ήμισυ των εσόδων υπέρ της ΑΕΛΙΑ ! Επίκαιρη όσο ποτέ, συγκίνησε μα κυρίως προβλημάτισε και έθεσε ερωτήματα στους θεατές. Μια σκληρή ιστορία αγάπης και μίσους, όπου η ακραία γραφή, το έντονο σασπένς και το διαβρωτικό χιούμορ μετατρέπουν την οικογενειακή τραγωδία σε μαύρη κωμωδία.

Εκ μέρους του Συλλόγου ΑΕΛΙΑ, η κ. Ροδούλα Τσαλουχίδου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε την πρωταγωνίστρια Έφη Σταμούλη αλλά και όλους τους συντελεστές και το κοινό που παραβρέθηκε για την υποστήριξη τους στην ΑΕΛΙΑ.!

Με αυτή τη συμβολική κίνηση η ΑΕΛΙΑ προσπάθησε να μεταδώσει ένα μήνυμα ζωής, θηλυκότητας, δύναμης, χαράς, ενέργειας και διάθεσης ώστε να ευαισθητοποιηθούν όλες οι γυναίκες στην έγκαιρη πρόληψη τους. Γιατί υπάρχει η ΖΩΗ ΜΕΤΑ!!

Από το φινάνλε της παράστασης , οι ηθοποιοί : Γιώργος Δημητριάδης , Σοφία Βούλγαρη , Έφη Σταμούλη ,  Κωστής Ραμπαβίλας. 

Λήδα Παπαδοπούλου-σύμβουλος επικοινωνίας , Ροδούλα Τσαλουχίδου της Α.Ε.Λ.Ι.Α. 

Η ηθοποιός Έφη Σταμούλη με τη φίλη της Ροδούλα Τσαλουχίδου 

Μένη Καρακίτσου Αριάδνη Φραγκοδημητράκη, Λήδα Παπαδοπούλου-σύμβουλος επικοινωνίας , ‘Εφη Σταμούλη-ηθοποιός, Ροδούλα Τσαλουχίδου , Λίλη Βαφειάδη , Φένια Καρακώστα , η επιστημονική υπεύθυνος της Α.Ε.Λ.Ι.Α. Dr  Αθηνά Γιαννοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και φίλοι της Α.Ε.Λ.Ι.Α. με τους ηθοποιούς της Παράστασης : Γιώργο Δημητριάδη , Κωστή Ραμπαβίλα, ‘Εφη Σταμούλη , Σοφία Βούλγαρη αλλά και τον κ. Νικηφόρο Παπανδρέου ιδρυτή της πειραματικής σκηνής της «Τέχνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ