Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ξηρό σαμπουάν: Πέντε χρήσεις που δεν φαντάζεσαι!

Μπορείς να το χρησιμοποιείς για να καθυστερείς το λούσιμο των μαλλιών σου, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα έχει και πολλές άλλες χρήσεις τις οποίες σίγουρα δε γνωρίζεις. Δες ποιες είναι αυτές..

#1 Στρώσε τα φρύδια σου

Ψέκασε λίγο ξηρό σαμπουάν στο δάχτυλό σου και στρώσε με αυτό τα ατίθασα φρύδια σου.

#2 Κάλυψε τις ρίζες σου

Το ξηρό σαμπουάν κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα. Έτσι, λίγο πριν βάψεις τα μαλλιά σου μπορείς να καλύψεις τις ρίζες σου έτσι ώστε να μην φαίνεται το φυσικό σου χρώμα που έχει αρχίσει να ξεπροβάλει.

#3 Σώσε τα sneakers σου

Τα περισσότερα ξηρά σαμπουάν περιέχουν κάποιου είδους άμυλο για να απορροφούν το λάδι από τα μαλλιά σου. Επομένως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να απορροφήσουν την άσχημη μυρωδιά από τα sneakers σου. Ψέκασε τα παπούτσια σου με λίγο από αυτό, άφησέ το να “κάτσει” για μερικές ώρες ή και για μία βραδιά και έπειτα με μία βούρτσα διώξ’το από πάνω του.

#4 Διώξε τον ιδρώτα

Μιας και το ξηρό σαμπουάν απορροφά το λάδι και τον ιδρώτα μπορείς να ψεκάσεις λίγο από αυτό σε σημεία που ιδρώνεις πολύ για να διατηρείσαι δροσερή και φρέσκια.

#5 Καθάρισε το χαλί σου

Σου χύθηκε λάδι στο χαλί; Κάλυψε τον λεκέ με λίγο ξηρό σαμπουάν, περίμενε περίπου 20 λεπτά και έπειτα σκούπισε με την ηλεκτρική σκούπα την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ