Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο ΙΒΑΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 1-2

8 τελικές είχε η ομάδα του Αναστασιάδη έναντι 10 του Παναιτωλικού
Μετά τις τεσσάρες και τριάρες έσκασαν και οι ήττες εντός 
Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από Χάβο!
Εκτός όλων των στόχων ο ΠΑΟΚ (όποιος πιστεύει ότι διαφορά 5 βαθμών από τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο, καλύπτεται, είναι τουλάχιστον αφελής)
Όποιος πει "δεν τελείωσε τίποτε ακόμη", ΝΑΙ ΔΕΝ τελείωσε, αφού... μέχρι τους 10 βαθμούς διαφορά έχουμε ακόμη δρόμο, κάτι σίγουρο για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ!
Κακοστημένος και τραγικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο Α΄ ημίχρονο, αφού ο Αναστασιάδης επέλεξε να μην βάλει στο σχήμα τον Μακ, ενώ ο Χάβος με τη δική του ομάδα αιφνιδίασε παίζοντας από την αρχή επιθετικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να προηγηθεί στο 7΄ με εκτέλεση πέναλτι από τον Άλβες. Ένα πέναλτι που έκανε ο Κλάους Αθανασιάδης... με τον γνωστό κλασσικό τρόπο του!.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Δικεφάλου έβαλε τον Μακ ενώ όλη η ομάδα ανέβηκε κατακόρυφα, χωρίς όμως να κάνει φάσεις. Τελικά, ο Σλοβάκος με αριστοτεχνικό τρόπο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73΄ σε 1-1.
Το... νοκ-άουτ όμως για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, όταν ο Ιτανζ σούταρε αλλά έφτασε την μπάλα με τα βίας ως το κέντρο του γηπέδου, εκεί η μπάλα αποκρούστηκε, πήγε στον Άλβες, αυτός έκανε μια κούρσα μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και... η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ