Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πέτρος Ίμβριος πλάκωσε στις φάπες τη Ναταλία Γερμανού (διαβάστε το λόγο...) -video-

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα videο-ντουκουμέντο, που απεικονίζει την Ναταλία Γερμανού να δέχεται άγρια επίθεση στον δρόμο, από τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Ίμβριο!


Όπως θα δείτε κι εσείς, το ζευγάρι αρχικά καυγαδίζει έντονα στη μέση του δρόμου. Μια περαστική κοπέλα που τους αναγνωρίζει, τραβά το στιγμιότυπο με το κινητό της, ενώ όταν τα πράγματα αγριεύουν ανάμεσά τους, την ακούμε να λέει:

«Μ@λ@κ@ την βαράει; Πάμε καλά; Ο Χριστός και η Παναγία!»


Το εν λόγω video έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν τι συμβαίνει με τις σχέσεις του πρώην ζευγαριού, το οποίο μπορεί να έχει χωρίσει, αλλά ήταν γνωστό όλα αυτά τα χρόνια πως διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.


Τελικά το «μυστήριο» λύθηκε, καθώς αποκαλύφθηκε πως το…ντοκουμέντο της άγριας επίθεσης, δεν είναι παρά ένας τρόπος ο τραγουδιστής, να προμοτάρει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Έξω Φρενών», το οποίο προωθεί συχνά πυκνά ΚΑΙ μέσω Facebook.


Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι, πως όση ώρα ο Πέτρος Ίμβριος «βαράει» την Ναταλία Γερμανού και «κλωτσάει» το αυτοκίνητό της, στο background ακούμε το τραγούδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ