Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιάννης Σειραδάκης στους «Επίμονους Θεσσαλονικείς»

Τον αστροφυσικό Γιάννη Σειραδάκη τίμησε το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης για την προσφορά του στην επιστήμη, τη συμβολή του στη διάδοση της γνώσης στην κοινωνία και το διδακτικό ήθος του.

Από σήμερα, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, ο καθηγητής Αστρονομίας στο ΑΠΘ συγκαταλέγεται στους «Επίμονους Θεσσαλονικείς», την ομάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων που «συστήνει» στο κοινό το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ επειδή με τη δράση, το έργο και την δημόσια παρουσία τους συνδιαμορφώνουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιδρύματος, ο Γιάννης Σειραδάκης, παραλαμβάνοντας το αναμνηστικό φύλλο και το μετάλλιο που παίρνουν οι «Επίμονοι Θεσσαλονικείς», ευχαρίστησε κοινό και διοργανωτές και επαλήθευσε τη σεμνότητα που του αναγνωρίζουν όλοι λέγοντας: «Όταν κάνει κανείς απλώς τη δουλειά του, όπως προσπαθώ να κάνω εγώ, δε χρειάζονται πολλές κουβέντες».

Ο διακεκριμένος αστροφυσικός ανέπτυξε σε ομιλία του τα νεότερα συμπεράσματα από τη μελέτη του Μηχανισμού των Αντικυθήρων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ