Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!

Προειδοποιούμε όλους τους πολίτες να λάβουν σοβαρά το συγκεκριμένο άρθρο μας, καθώς αν δεν προσέξουν τα επόμενο 48ωρα, ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ήδη από τις αρχές του Οκτωβρίου προειδοποιούμε πως μετά τις 22-23 του μήνα, η χώρα μας θα δεχτεί σφοδρές κακοκαιρίες, πράγμα που ήδη γίνεται.

Προσοχή λοιπόν τα επόμενα 48ωρα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τη Παρασκευή προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα στη βόρεια και τη κεντρική Ελλάδα, ιδιαίτερα το μεσημέρι και το απόγευμα. Το βράδυ σφοδρές καταιγίδες θα σημειώνονται σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Το Σάββατο τέλος, το σύστημα που επηρεάζει ήδη τη χώρα μας, θα αποκτήσει την ισχύ ενός τυφώνα, δίνοντας σφοδρές καταιγίδες και έντονες βροχές, στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Πραγματικά τα φαινόμενα θα είναι ακραία και θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους ως και 10-11 μποφόρ στη Θράκη.

Στο νομό Έβρου θα εντοπίζονται τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα το Σάββατο. Προσοχή καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββάτου σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Υπάρχει κίνδυνος για τραυματισμούς και πλημμύρες. Τα φαινόμενα πιθανότατα να συνοδεύονται από κεραυνούς, χαλάζι και πανίσχυρες βροχοπτώσεις.

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο στη Θράκη, να πέσουν ακόμα και 80-90 χιλιοστά βροχής μέσα σε μία μέρα !! Δηλαδή φαίνεται να πέφτει περίπου όση βροχή πέφτει το 1/3 του χρόνου, μέσα σε 24 ώρες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ