Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Δίδυμες είναι εθισμένες στις πλαστικές!

Η Sara και η Emma Koponen είναι δύο εντυπωσιακές κοπέλες, που αναμφισβήτητα τραβούν τα βλέμματα με τα πλούσια στήθη και τα γραμμωμένα κορμιά τους. Ειδικά όταν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι πρόκειται για δίδυμες αδελφές, το σοκ και ο θαυμασμός... διπλασιάζονται.

Οι δύο αδελφές έχουν ξοδέψει, τα τελευταία έξι χρόνια, γύρω στις 20 χιλιάδες ευρώ σε διπλές πλαστικές επεμβάσεις. Ο σκοπός τους ήταν να βελτιώσουν τα κορμιά τους, χωρίς, όμως, να σταματήσουν να δείχνουν ολόιδιες. Στις επεμβάσεις που έχουν κάνει ως τώρα, συμπεριλαμβάνονται πολλαπλές αυξητικές στήθους και αυξητικές ενέσεις στα χείλη.



Μη θέλοντας να βασίζονται μόνο στις πλαστικές επεμβάσεις για την καλή τους εμφάνιση, οι δύο 25χρονες περνούν πολλές ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο, μαζί, για να βεβαιωθούν ότι τα κορμιά τους θα βρίσκονται συνεχώς στην ίδια κατάσταση. Φροντίζουν να τρώνε τις ίδιες τροφές, τις ίδιες ώρες.

Οι δίδυμες κατάγονται από την Σουηδία, και μετακόμισαν στην Μαρμπέλα της Ισπανίας, σε αναζήτηση της τεχνητής τελειότητας. Η Emma και η Sara παραδέχονται ότι είναι εθισμένες στις πλαστικές επεμβάσεις, και ότι δεν θα είναι ποτέ απόλυτα ευχαριστημένες με την εμφάνισή τους. Τα χρήματα για τις πρώτες επεμβάσεις, στα 19 τους, τα βρήκαν μέσω δανείου.



Αν και ο ίδιος τους ο πατέρας τους έχει δηλώσει την απογοήτευσή του σχετικά με την πορεία τους, εκείνες δεν πτοούνται. Πιστεύουν ότι οι κοπέλες που τις κοιτούν παράξενα στον δρόμο, απλά τις ζηλεύουν.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ