Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Επιτιμος Αρχηγος ΓΕΣ Στρατηγος ε.α.Φραγκούλης Φράγκος: «Ανησυχώ για την κατάντια της χώρας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος και μίλησε με αφορμή την σημαία που υπήρξε στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Σερβία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι συμβολίζει το συμβάν που έγινε στο παιχνίδι της Αλβανίας με την Σερβία:

«Εγώ θα πω κάτι ευχάριστο. Είναι το καλύτερο μήνυμα για τον Γκρουφςκι και τους ομοίους του να αντιληφθούν όλοι τους,πως η Ελλάδα μονο παλεύει για τη ύπαρξη τους. Τα Σκόπια πρέπει να δουν πως κινδυνεύουν από την Αλβανία. Πρέπει να αντιληφθούν πως είναι Σλάβοι. Το μήνυμα πρέπει να το πάρουν οι αδύναμοι της περιοχής. Από εκεί και πέρα ο Ισλαμισμός χρηματοδοτείται απο κεντρα ,ενω επενδύονται πολλά χρήματα στην Αλβανία απο τον Φετουλαχ Γκιουλεν Μέσω της Τουρκίας δίνονται οδηγίες. Εμείς δεν πέφτουμε θύματα αυτής της προπαγάνδας και της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Κάποιοι κύριοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν φτιάχνουμε κέντρα εκπαιδεύσεως νεοςυλεκτων στην Πελοπόννησο,αλλά αφήνουμε να λειτουργήσουν αυτά που ήδη υπάρχουν στην Μακεδονία . Η κατάργηση του Β’ σώματος στρατού και το κλείσιμο του Α’ ΣΣ ήταν λάθη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι ύπαρξης τους».

Για το όνομα Μακεδονία:

«Μακεδονία για να βάλουν οι Σκοπιανοί στο συνθετικό τους πρέπει να το αποδεχτούν οι Έλληνες. Οι πολιτικοί μας πρέπει να έχουν τι αισθητήριο του λαού και σύμφωνα με αυτο να ενεργούν Για να εγκριθεί μια τέτοια συνθήκη πρέπει να περάσει από τη Βουλή των Ελλήνων. Αν γίνει αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι υπουργοί εξωτερικων έρχονται και παρέρχονται,αλλά αυτό που μένει είναι η Ελλάδα. Αν η πατρίδα δεν αναγνωρίσει το κράτος των Σκοπίων και δεν αποδεχτεί το όνομα δεν γίνεται κάτι. Εδώ οι Βούλγαροι δεν δέχονται την γλώσσα τους. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την πατρίδας μας και η αγάπη μας σε αυτήν να εχει διάρκεια .Απαιτουμε σεβασμό από τους γείτονες μας».

Για το αν πρέπει να ανησυχεί ο Έλληνας:

«Ανησυχώ για την κατάντια στην χώρα, για την εφαρμοζόμενη πολιτική και για το γεγονός πως δεν μπορούν οι ταγοι να φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπο του Έλληνα. Το πρόβλημα ξεκινάει από τα σχολεία. Οι δάσκαλοι σταμάτησαν να κάνουν την δουλειά τους και να διδάσκουν ιστορία. Χάσαμε τον κοσμοϊστορικό μας ρόλο και την αποστολή του Έλληνα που είναι να διδάσκει την ειρήνη,τις ηθικές αξίες ,τον πολιτισμό ,την ανθρωπιια και την αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ