Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Θα τον σκάσουν τον Μύρτσο...!

Ώπα, ώπα, ρε παιδιά, με το μαλακό, εκεί στο arenafm.gr. Μην ανεβάζετε τέτοια. Δηλαδή, κάνετε πλάκα στον Γιώργαρο μας; Διαβάστε, φίλοι αναγνώστες τι γράφει η, κατά τα άλλα, εγκυρότατη ιστοσελίδα του ομίλου ARENA: 

Ύμνοι για Μανωλά στη Ρόμα
Ο Κώστας Μανωλάς προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα στην Ρόμα, με τον ίδιο μάλιστα να παίρνει τα εύσημα στο χθεσινό παιχνίδι με την Έμπολι.
Ο διεθνής στόπερ έπαιξε για πρώτη φορά σε ολόκληρο 90λεπτο ενώ ήταν αλάνθαστος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον τεχνικό της Ρόμα να αποθεώνει τον νεαρό άσσο.
«Ο Κώστας έχει ενταχτεί εξαιρετικά στην ομάδα. Κατανόησε αμέσως τον τρόπο που ζητάω από εκείνον να αμύνεται. Εκμεταλλεύεται τις αρετές που έχει, την ταχύτητα και την επιθετικότητά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία.
Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Laroma24» αναφέρει: «Ο Έλληνας έτρεχε προς όλες τις κατευθύνσεις για να μπλοκάρει τις επιθέσεις της ομάδας της Τοσκάνης προς την εστία του Ντε Σάνκτις. Οι συμπαίκτες του θα του φέρουν εκείνοι το πρωινό στο δωμάτιο το πρωί της Κυριακής. Ποιος Μπενατιά;».
Ενώ από τη μεριά του ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε: «Ευχαριστώ τον προπονητή για τα λόγια του. Ένιωσα αμέσως άνετα με τους Καστάν και Αστόρι, δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι ευχάριστο», τόνισε αρχικά ο Μανωλάς για να συνεχίσει: «Όλα τα ματς του Champions League είναι δύσκολα. Έχω ήδη παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Θα τον σκάσουν τον Μύρτσο, ο οποίος σε κάθε εκπομπή του λέει ότι "Ο Μανωλάς παίζει ποδόσφαιρο εξ αιτίας του θείου του..." ότι "είναι σαν λεωφορείο και δεν στρίβει με τίποτα..." ενώ επέμενε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού "δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή για ιταλική ομάδα..." και αν πάρει δεν θα παίζει,.. 
Γράφουν τέτοια πράγματα, ρε παιδιά στο site...; Ποιος είναι βάρδια...;;;;;

Bombardinho 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ