Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Βήμα-βήμα η διαδικασία εκτύπωσης του εκκαθαριστικού ΕΝΦΙΑ

Εντάξει, βρίσε όσο θέλεις, για να ξεσπάσεις.... Αλλά, τον ΕΝΦΙΑ δεν τον γλιτώνεις. Και στις 30 Σεπτεμβρίου πρέπει να πληρώσεις την 1η δόση. Γι' αυτό, δες πώς θα τον βρεις (αφού δεν πρόκειται να σου στείλουν ειδοποιητήριο) στο διαδίκτυο, για να μην τρέχεις στον λογιστή...

-Πληκτρολόγησε της Ιστοσελίδας www.gsis.gr για να μπείς στην αρχική σελίδα.
-Υπηρεσίες προς πολίτες υποβολή δήλωσης Ε9 (4η επιλογή) ΚΛΙΚ.
-Υπηρεσίες προς πολίτες υποβολή δήλωσης Ε9 (4η επιλογή πάλι) ΚΛΙΚ.
-Ανοίγει νταμάκι και κλικάρεις ξανά την Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (1η επιλογή). Εισαγωγή προσωπικών κωδικών TAXISNET (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Στο PASSWORD εάν είναι με μικρά ή Κεφαλαία).
(Εάν η γυναίκα έχει δικούς της κωδικούς θα πρέπει να μπείς και με της γυναίκας για το δικό της εκκαθαριστικό)
-Είσοδος ΚΛΙΚ.
-Αριστερά στην σελίδα υπάρχει το έτος 2014. Υπάρχει ένα σημείο που λέει εκτυπώσεις. Εκεί κλικάρεις το «εκτύπωση εκκαθαριστικού» και το σώνει στον υπολογιστή σας σε μορφή P.D.F.
-Για την ταυτότητα οφειλής κλικάρεις την από κάτω επιλογή « εκτύπωση ειδοποίησης πληρωμής φόρου που κατεβάζει την ταυτότητα οφειλής και για τις 5 δόσεις.
-Ελέγχεις τα στοιχεία των ακινήτων εάν είναι σωστά, εάν υπάρχουν λάθη πληρώνεις την 1η δόση έως 30/08/2014 και οι διορθώσεις μπορούν να γίνουν έως τις 30/11/2014 χωρίς πρόστιμο.

Σημ. Επειδή οι εμφανίσεις γίνονται με αναδυόμενα παράθυρα, δείτε μήπως τα windows ή το antinirus που έχετε τα αποκλείει. Γι' αυτό κλικ στο "να επιτρέπεται"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ