Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πόσο, λέτε, κόστισε ο γάμος των Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί;

Κι όμως, ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί δεν κόστισε μια περιουσία. Οι περικοπές άρχισαν από… τον χώρο της τελετής: επιλέγοντας να παντρευτούν στον πύργο τους στη Νότια Γαλλία, οι Μπραντζελίνα δεν πλήρωσαν δεκάρα τσακιστή, ενώ ο στολισμός του Σατό Μιραβάλ με λουλούδια ήταν επίσης ανέξοδος, αφού τα έξι παιδιά του ζευγαριού μάζεψαν με τα χεράκια τους τα άνθη.

Οι 22 καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο παραμυθένιο κτήμα με ιδιωτικό τζετ, το οποίο πλήρωσε η εταιρεία παραγωγής που έχουν οι δύο σταρ. Και μπορεί οι δύο ηθοποιοί να μην έβαλαν, πρακτικά, το χέρι στην τσέπη, το κόστος, όμως, της μεταφοράς υπολογίζεται στα 190.000 ευρώ.

Μετά τον γάμο ακολούθησε φαγοπότι, με τοπικά τυριά και κρέατα, θαλασσινά, σπαγγέτι, σαμπάνια και κρασί παραγωγής των Μπραντζελίνα. Το μενού ετοίμασε ο σεφ του ζευγαριού και το κόστος εκτιμάται στα 3.400 ευρώ. Φυσικά, οι καλεσμένοι διανυκτέρευσαν στο Σατό Μιραβάλ, οπότε τα έξοδα ήταν (πάλι) μηδενικά…

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το κόστος του νυφικού, του γαμπριάτικου και των ρούχων που έβαλαν τα έξι παιδιά των νεονύμφων, στο εξοδολόγιο μπαίνουν οι βέρες, οι οποίες κόστισαν 7.500 ευρώ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο πολυαναμενόμενος γάμος της showbiz στοίχισε περίπου 200.900 ευρώ!

Από τον Ιούλιο του 2013 έως και τον Ιούλιο του 2014, το ζευγάρι έβγαλε 35,7 εκατομμύρια ευρώ και είναι στη λίστα του «Forbes» με τους 100 πλουσιότερους celebrities!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ