Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ανάκληση για δημοφιλέστατο ΙΧ – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες του (δείτε ποιο)

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακαλεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα αυτοκινήτων. Το πρόγραμμα ανακλήσεων είναι τεράστιο καθώς αφορά σε 2344 
αυτοκίνητα Smart. 
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας έχει ως εξής:

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων smart. 

Η ανάκληση περιλαμβάνει 2.344 οχήματα, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2010 έως Μάιο 2014, στα οποία ενδέχεται λόγω φθοράς να προκληθούν πιθανά βραχυκυκλώματα στην ηλεκτρονική βαλβίδα φραγής καλοριφέρ. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποκλειστεί η υπερθέρμανση της βαλβίδας φραγής καλοριφέρ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα σχετικό περιστατικό, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή smart, προκειμένου να γίνει έλεγχος της βαλβίδας φραγής καλοριφέρ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ