Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Λεφτά... δεν υπάρχουν

Ο Λάμπρος Σκόρδας υπολόγιζε στα χρήματα από τη μεταγραφή του Διούδη αλλά λογάριαζε χωρίς τον... Στεφανίδη
Από την πρώτη στιγμή που ο Λάμπρος Σκόρδας επέστρεψε μέσω του Ειρηνοδικείου στον ΑΡΗ, ήταν δεδομένο -όσο και αν υποστηρίζει το αντίθετο- πως δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για να σταθεί η ομάδα στη Β` Εθνική. Ούτε καν για τις πρώτες μέρες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπολογίζε στα χρήματα από τη μεταγραφή του Διούδη στη Μπριζ προκειμένου να "τρέξει" την ομάδα αυτό το πρώτο διάστημα, δεν έχει όμως ούτε αυτά, ελέω... Στεφανίδη.

Ο προκάτοχος του πριν αποχωρήσει εισέπραξε τις 250 χιλιάδες από την βελγική ομάδα και κατευθείαν τα διέθεσε σε υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα πλήρωσε 110.000 ευρώ, που αφορούσαν τα χρέη προς το Δημόσιο για τις χρήσεις Ψηφίδη και Ελευθεριάδη, μισθούς Ιουλίου και Αυγούστου σε παίκτες, δυο μισθούς στο προσωπικό και διάφορους προμηθευτές.

Επίσης ο Στεφανίδης πήρε πίσω περίπου 77 χιλιάδες ευρώ, τα οποία διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση, επιστρέφοντας παράλληλα κάποια ποσά και σε άλλους παράγοντες που είχαν διευκολύνει οικονομικά στην ΠΑΕ στο διάστημα της προεδρείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ