Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ: ΠΑΟΚ-ΖΙΜΠΡΟΥ (η τηλεοπτική μετάδοση)

Ναι, πολλή κρίσιμη αυτή η μέρα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Ζίμπρου την ευρωπαϊκή του χρονιά. Και ποιος θα του το 'λεγε. Πέτυχε την πιο εύκολη ομάδα στην κλήρωση και μπήκε σε περιπέτειες μετά την ήττα του στο Τσισινάου... Κισινάου... νιάου νιάου, τι σημασία έχει η ακριβής προφορά του...!
Αν, λοιπόν, ο Δικέφαλος δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση από μια ομάδα που θα κέρδιζε και ο... Ορφέας Ηλιούπολης, τότε θα μπουν σε προσωπικές, πλέον, "περιπέτειες" και ο Άγγελος με το ρόστερ του.
Επομένως, τόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να αποδώσουν σήμερα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να σαρώσουν την Μολδαβική ομάδα με ένα επιβλητικό σκορ.
Από την άλλη, οι οπαδοί του θα πρέπει να δείξουν σύνεση, ακόμη και στο αρνητικό ενδεχόμενο. Δεν πρέπει να πέσει στραγάλι, στο σημερινό παιχνίδι. Γιατί η UEFA δεν ξέρει... "τι θα πει ΠΑΟΚάρα, να 'ούμε" (προφέρεται με στραβό στόμα). Και αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί φέτος από αγωνιστική ανυπαρξία, στην περίπτωση που κάνουν ανόητες μαγκιές οι... ρετσίνες, θα τον αποκλείσουν οι ίδιοι και από την επόμενη ευρωπαϊκή χρονιά, το λιγότερο...
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΟΤΕ Sport 1. Το αθλητικό κανάλι της συνδρομητικής πλατφόρμας του ΟΤΕ θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα με το pre game ενώ θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του ματς, το post game.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ