Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γ. Ορφανός: «Το Πολυλειτουργικό Κέντρο αποτελεί στέγη πολιτισμού για τη δυτική Θεσσαλονίκη»

Την πεποίθηση ότι το Πολυλειτουργικό Κέντρο του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου θα εξελιχθεί σε κοιτίδα πολιτισμού για τη δυτική Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου πολυχώρου, ο κ. Ορφανός τόνισε πως δημιουργείται μια σύγχρονη πολιτιστική στέγη, η οποία, όπως υπογράμμισε, εκτός από θεατρικές παραστάσεις, θα φιλοξενεί και θα προβάλλει όλη την πολιτιστική δράση της περιοχής.

«Η λειτουργία του κλειστού δημοτικού θεάτρου και του θερινού κινηματογράφου θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ένας χώρος για να στεγάσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου και της ευρύτερης περιοχής», επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και σημείωσε πως η δημιουργία υποδομών αποτελεί συστατικό στοιχείο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Με αυτό τον τρόπο, η Πολιτεία αναπροσαρμόζει τη σχέση της με τους πολίτες και οι πολίτες επαναξιολογούν τη σχέση τους με την Πολιτεία.

Έτσι διαμορφώνεται μια νέα αντίληψη, η οποία αντικαθιστά την καχυποψία με την εμπιστοσύνη, σε μια εποχή μάλιστα όπου η ανάπτυξη που είναι το ζητούμενο για τη χώρα, απαιτεί τη συνεργασία όλων μας», δήλωσε ο κ. Ορφανός.

Στην τελετή των εγκαινίων του Πολυλειτουργικού Κέντρου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ