Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δήλωση και Ιωαννίδη για Άρη

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στον ΑΡΗ, αισθάνομαι την υποχρέωση να τοποθετηθώ, ελπίζοντας ότι έτσι θα επικρατήσει η σωφροσύνη και θα λήξει ένας ολέθριος για τον ΑΡΗ, δικαστικός αγώνας.

Κατ΄ αρχήν σε ανύποπτο χρόνο είπα ότι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να ξεκινήσει από την ΑΡΧΗ, υπονοώντας σαφώς ότι θα πρέπει να αγωνισθεί στη Γ΄ Εθνική.

Το θέμα που ανακύπτει με τις οικονομικές απαιτήσεις παλαιών παραγόντων κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα πρέπει να διευθετηθεί σε πνεύμα καλή θέλησης και κατανόησης. Αυτή είναι η δουλειά των διοικούντων.

Ως προς δε την επικείμενη διακαστική διαμάχη της Δευτέρας (1-9-2014), σχετικά με την αίτηση ανάκλησης της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής, έχω να πω ότι εφόσον όλος ο κόσμος του ΑΡΗ (φίλαθλοι, παράγοντες, παίκτες, Α.Σ. Κοινωνία Μελών ΑΡΗ,πρώην αθλητές) τάσσονται χωρίς καμιά επιφύλαξη υπέρ της συμμετοχής της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, τούτο είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να εμποδίσει. Καθώς επιτέλους στον ΑΡΗ υπάρχει γενική ομοψυχία που είναι το κύριο στοιχείο για την επιτυχία μιας ομάδας και αυτή την ομοψυχία θα πρέπει να τη διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Για το λόγο αυτό κάνω έκκληση να σταματήσουν αυτοί οι χωρίς λόγο δικαστικοί διαξιφισμοί, γιατί δεν ωφελούν εν τέλει κανέναν και ιδιαίτερα αυτούς που τις προκαλούν, ώστε όλοι να ξαναχτίσουμε τον ΑΡΗ από την ΑΡΧΗ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ