Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Δυναμική παρουσία της Π.Ε. Πέλλας στην 1η Pella Agro 2014 (φωτογραφίες)

Στην 1η Pella Agro 2014 συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με δικό της εκθεσιακό περίπτερο. Εκεί παρουσιάζεται το τουριστικό υλικό της Π.Κ.Μ. και αγροτικά προϊόντα από επιχειρήσεις της Πέλλας μέσω των εκδηλώσεων προβολής και γευσιγνωσίας.

Τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης παραβρέθηκε στο περίπτερο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας για την οργάνωση και τη διακόσμηση του περιπτέρου. Επίσης, συνάντησε και συνομίλησε με πολίτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας και γεύτηκαν τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής.

Στο περιθώριο των εγκαινίων της Pella Agro ο κ. Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Τσιμπονίδη. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η έκθεση πραγματοποιείται για 27η συνεχή χρονιά στην Κρύα Βρύση και έχει γίνει θεσμός. Επικεντρώνεται στον πρωτογενή τομέα, στην ενημέρωση των αγροτών για τα θέματα που τους απασχολούν και δίνει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ταυτόχρονα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην προ ολίγων ημερών ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και στους πυλώνες ανάπτυξης της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας που είναι ο αγροτικός τομέας μαζί με τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν στον κ. Θεοδωρίδη για τη νέα θητεία ο Βουλευτής Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέτρος Περδικάτσης, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας Τρύφων Τσαντάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, παραγωγικοί φορείς και επαγγελματίες – εκθέτες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ