Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το "μέντιουμ" της "έφαγε" 35.000 ευρώ

Τέλος στη δράση 75χρονης ημεδαπής, που δήλωνε ότι ήταν μέντιουμ και εξαπατούσε τα δύο τελευταία χρόνια 58χρονη γυναίκα αποκομίζοντας, παράνομα, μεγάλο περιουσιακό όφελος, έδωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σε συνεργασία με συναδέλφους τους ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ.

Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες της 29-07-2014, στην περιοχή Χαριλάου, διότι σε βάρος της, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Σημειώνεται ότι , νωρίτερα, η 75χρονη επισκέφτηκε υποκατάστημα χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της περιοχής και αποπειράθηκε να εισπράξει επιταγή χρηματικού ποσού (11.400) ευρώ, που έφερε το όνομα της παθούσας και είχε εκδοθεί στα μέσα Ιουλίου.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η δράστιδα, προσποιούμενη το μέντιουμ και εκμεταλλευόμενη την κατάσταση υγείας της 58χρονης γυναίκας, κατά τα δύο τελευταία χρόνια, την εξαπατούσε συστηματικά, αποκομίζοντας, παράνομα, περιουσιακό όφελος χρηματικού ποσού (35.000) ευρώ.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ