Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τον γνωρίζετε...; Οι περισσότεροι και νεότεροι, ασφαλώς, ΟΧΙ! Γιατί, ποτέ δεν θα σας κέντριζε το ενδιαφέρον ως αιρετός πολιτικός. Διορισμένος είναι. Από το 1993 μόνο σε διορισμένες θέσεις με παχυλούς μισθούς έχει θητεύσει. Εκείνη την χρονιά οι Θεσσαλονικείς ψηφοφόροι των πέταξαν έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο όταν κατάλαβαν ποιο... πολιτικό καρότο ψήφισαν πριν. Ο Δημήτρης Σταμάτης, έτσι λέγετε για να τον μάθετε εσείς (οι περισσότεροι) που δεν τον γνωρίζετε, δοκίμασε να γίνει και δήμαρχος Καλαμαριάς. Φυσικά, εκεί τον ήξεραν καλύτερα και τον μαύρισαν κυριολεκτικά.
Μιλάμε για έναν απενεργοποιημένο, μέχρι πρότινος, πολιτικάντη που δεν έχει την ικανότητα να περπατάει και να μασάει τσίχλα, ταυτόχρονα! Γιατί, αν τα κάνει και τα δυο μαζί ή θα σκοντάφτει ή θα δαγκώνει τη γλώσσα του.
Αυτός ο πολιτικός γκασμάς, λοιπόν (πάντα πολιτικοί είναι οι χαρακτηρισμοί, οι περιγραφές και οι συγκρίσεις), που διορίστηκε αυτή τη φορά υπουργός Επικρατείας, ανήκει στα "βλαστάρια" της Πολιτικής Άνοιξης, στο κόμμα που δημιούργησε ο Αντώνης Σαμαράς μόνο και μόνο για να ανατρέψει το 1993 την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για χάρη του ΠΑΣΟΚ (σας φέρνει συνειρμούς με το σήμερα;)!
Μάλιστα, ήταν ο πρώτος αποστάτης που όντας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την κοπάνησε και προσχώρησε στην Πο.Λαν του Σαμαρά.
Αυτό όμως ήταν και το τέλος του, ως αιρετός, αφού οι Θεσσαλονικείς στις εκλογές του ίδιου έτους τον ξαπόστειλαν. Και δεν τον ξαναψήφισαν ΠΟΤΈ!
Όταν, όμως, είσαι πολιτικός σαλτιμπάγκος, δεν χάνεσαι.
Διορίζεσαι, όποτε βρίσκεις την ευκαιρία!
Και τώρα, ενώ δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, βρίσκεται αγκαζέ με το φιλαράκι του, τον Σαμαρά, στο Μαξίμου ως υπουργός Επικρατείας, αφού ξανάβαλαν στο χέρι τη Νέα Δημοκρατία, τα "παλικάρια" της Πολιτικής Άνοιξης!
Το μεροκάματο, γερό!
Όμως, μόλις πέσει το φιλαράκι του, αφού για μια ακόμη φορά διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία (αυτή τη φορά μάλιστα την έριξε στο 20% και θεωρείται περισσότερο από βέβαιο πως θα την καταποντίσει περαιτέρω με τις πολιτικές επιλογές του που, πάντα, ήταν έως και... ηλίθιες), τότε ο πολιτικός γκασμάς Σταμάτης, θα μείνει και πάλι στον άσο.
Τι οργάνωσε, λοιπόν, ο αδίστακτος αυτός τύπος: Να εκλεγεί βουλευτής για να συνεχίσει να πέφτει το μεροκάματο που μέχρι τώρα του δίνει ο Σαμαράς χώνοντάς τον φυτευτό υπουργό!
Και, στα παπάρια του η Θεσσαλονίκη!
Στα παπάρια του οι Θεσσαλονικείς Νεοδημοκράτες που βλέπουν το ΠΑΣΟΚ του 8% να έχει υπό την "ιδιοκτησία" του την πόλη!
Αρκεί, αυτοί, να μην το καταλάβουν.
Όμως υπάρχει το... κωλο-thessbomb που γνωρίζει πολλά! Και θα ενημερώσει τον κόσμο με κάθε λεπτομέρεια:

Το σχέδιο
Να, λοιπόν, τι έκανε ο αδίστακτος Σταμάτης, για να εξασφαλίσει μια έδρα για τον εαυτούλη του στην Α΄ Θεσσαλονίκης:
"Καθάρισε" τον Ιωαννίδη βάζοντάς τον (εντάξει, ο Σαμαράς τον υποχρέωσε αλλά αυτός του το υπαγόρευσε), υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας όπου θα έχανε 100% και θα ξεφτιλιζόταν απέναντι στον Τζιτζικώστα.
Έβαλε (το υπαγόρευσε, λέμε) τον Καλαφάτη απέναντι στον Μπουτάρη και επειδή υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να ανατραπεί η κατάσταση στο δήμο Θεσσαλονίκης άρχισε να τον "σκάβει" με κάποια "παλικάρια" της "Διοικούσας" της πόλης που πάνε πάντα με τους "ισχυρούς" της στιγμής και κάνουν ότι τους λένε!
Νωρίτερα είχε πείσει τον, χαμηλού πολιτικού IQ, πρώην αρχηγό της Πολ.Αν., να κάνει τον Γκιουλέκα υφυπουργό και όχι υπουργό, για να τον "φάει" εύκολα μετά. Έτσι θα σταματούσε η αντιπολιτευτική δράση του πρώτου σε σταυρούς βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης, απέναντι στον Μπουτάρη.
Με όλα αυτά θα προχωρούσε ευκολότερα το σχέδιο μη εκλογής του Καλαφάτη στον δημαρχιακό θώκο αφού ήταν και συμφωνημένη υποχρέωσή του διδύμου της Πολ.Αν. απέναντι στο "συνεταιράκι", τον "χοντρό", όπως ο ίδιος τον αποκαλεί (ε, Τάκη...;), να κερδίσει το δήμο ο ΠΑΣΟΚος Μπουτάρης. Και το πέτυχαν!
Τέλος "έψησε" τον Σαμαρά να κάνει υπουργό στο διακοσμητικό (αλλά σωστά επανιδρυθέν) υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τον καθόλα άξιο αλλά τελευταίο σε ψήφους εκλογής και πιο ακίνδυνο για τον εαυτό του, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, τον Ορφανό, ενώ είπε στον... βοηθό του Βενιζέλου, "μακρυά η Ράπτη" που παίρνει την τρίτη θέση στην Α΄ Θεσσαλονίκης!

Οι υποτακτικοί που θέλουν το "κοκαλάκι" τους
Βέβαια, επειδή όπως είπαμε, ο Σταμάτης είναι ανίκανος να μασάει τσίχλα και να περπατάει ταυτόχρονα, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ένα τέτοιο σχέδιο μόνος του, χωρίς κάποιος να τον οδηγήσει σε αυτό το "δρόμο".
Αυτός ο "κάποιος", βρίσκεται μέσα στο κτίριο της οδού Μητροπολίτου Ιωσήφ, στον αριθμό 8 και έχει απευθείας επικοινωνία με άλλο πολιτικό "κουμάσι" που παλαιότερα ήταν στο ίδιο κτίριο και τώρα βρίσκεται κι αυτός στο Μαξίμου, ο οποίος με τη σειρά του στοχεύει στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Γι' αυτό ο δεύτερος ζήτησε να "φάνε" και τον Καράογλου, που "προβάλλεται πολύ, αφού δείχνει υψηλή δραστηριότητα"...
Συνάμα, κρατούν λυσσαλέα σε "απόσταση" τον Αναστασιάδη...
Ορισμένοι, μάλιστα από δαύτους (αντάμα με συγκεκριμένους "προέδρους" που έδιναν συνεντεύξεις τύπου και τώρα "αγορεύουν" ενώ έκαναν τη "ζημιά"...) "έσκαβαν" και τον Γκιουλέκα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, πετυχαίνοντας την... μη εκλογή του έστω και με 150 ψήφους "ανάποδα". Αυτό, οδήγησε παράλληλα τον "απερχόμενο" και επί 12 χρόνια στο "θώκο" να βλέπει εδώ κι ενάμιση χρόνο τη ζωή... ριγέ! (με αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα σε προσεχές άρθρο και μετά την έκδοση της απόφασης του εφετείου...)

Μέχρι εδώ σήμερα...
Το θέμα θα έχει και συνέχεια με σημαντικές αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα, με τα οποία άλλοι θα γελάσουν και άλλοι θα κλάψουν γοερά! Ορισμένοι και με λυγμούς...!!
Γιατί, είναι καιρός η Νέα Δημοκρατία να επιστρέψει στους Νεοδημοκράτες και να πάψει η "κατοχή" της από τα κοράκια της Πολ.Αν, που έστειλαν τη χώρα πίσω το 1993 παραδίδοντάς την στο καταστροφικό ΠΑΣΟΚ, όπως ακριβώς κάνουν και σήμερα, με τον Βενιζέλο των τρομακτικών σκανδάλων που κουκουλώνουν αναίσχυντα, μόνο και μόνο για να βρίσκονται στην εξουσία...
Και αυτό θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, το άλλοτε "κάστρο" της Νέας Δημοκρατίας που έγινε "αποικία" του Μπένι και του αλκοολικού, υπό την αβάντα των Σαμαροσταμάτηδων!

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ