Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γαλανός: “Μια καινούρια αρχή... στη Γ΄ Εθνική”

Ετσι χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Γ Εθνική ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος σημείωσε ότι ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τον ΑΡΗ να... σέρνεται στα δικαστήρια.

Για τη λύση της Γ` Εθνικής τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος τόνισε πως ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή μακριά από τα δικαστήρια, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι σε περίπτωση που εμπλακεί στα κοινά της ομάδας, θα αποχωρήσει μόλις φτάσει το... ταβάνι του.

Αναλυτικά:.

"Χαίρομαι που με τη συγκεκριμένη κίνηση έχουμε κάνει όλη την οικογένεια του ΑΡΗ είναι σε εγρήγορση. Εμάς η θέση μας δεν είναι να πάμε στη Γ` Εθική. Μακάρι να βρεθεί κάποιος και να πάμε στη Β` Εμείς πήραμε μια θέση, την οποία δουλεύουμε δύο μήνες. Η πρόταση η δική μας έχει χρήματα, όραμα και άτομα τα οποία θα γίνουν γνωστά στη συνέχεια και δεν έχουν ασχοληθεί με διοικητικά τα τελευταία χρόνια".

Για την ισχύ της πρότασης του και το θέμα της εκκαθάρισης: "Η απόφαση για την εκκαθάριση θα ληφθεί από τη ΓΣ των μετόχων.Δεν την κάνουν επίτηδες για να τρενάρουν τις εξελίξεις".

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εμπλακεί με την ΠΑΕ στη Β` Εθνική, εφόσον βρεθούν και άλλοι άνθρωποι για να βάλουν χρήματα. "Φυσικά, αλλά με την προοπτική της άμεσης επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ".

Για το θέμα των εκκαθαριστών: "Εχουμε έναν εκκαθαριστή και μιλάμε με τον δεύτερο".

Για την προοπτική του στην ΠΑΕ σχετικά με το μετοχολόγιο: "Ξέρω το ταβάνι μου. Οταν δω οτι δεν μπορώ να πάω τον ΑΡΗ παραπάνω, θα παραιτηθώ".

Για το ποσό που θα διαθέσει στην ΠΑΕ και αν θα τα ζητήσει πίσω "Εγώ δεν θέλω χρήματα πίσω. Ο,τι βάλω, θα το διαθέσω στον ΑΡΗ. Την απόφαση για τη σύσταση νέας ΠΑΕ, όταν επιστρέψουμε στη Β`, θα την πάρει ο ΑΣ. Αυτός θα θέσει τους όρους. Είναι θέματα που θα τα αποφασίσει ο Ερασιτέχνης και όχι ο κ. Γαλανός".

Για το αν θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος: "Ναι, θέλω, αλλά ξέρω ξέρω και το ταβάνι μου. Ας σταματήσουμε πλέον με τα νομικά και ας κάνουμε μια καινούργια αρχή. Ο κόσμος βαρέθηκε να ασχολείται με αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ